前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
我係到諗緊走高登前係咪應該轉個pw先 廢事比人知自己密碼
留名
乘機食埋佢果份啫
講真 果D股東放任佢咁耐
其實未又係一頄樣

生意角度早洩的確之前幫佢哋搵到錢,之前賣acc又好,放5毛呢啲都無大規模走難。

依家係一次過走幾萬個active user...少咗大家9噏,嗰邊自然少咗注目程度同瀏覽人次,廣告等自然下降。玩大咗搞到賺少咗,邊個放過佢

之前早洩迫hkg+收錢成班高登仔都焗住含撚磅水,估唔到佢夠膽直接收hkg+皮

佢應該以為冇人肯畀錢
近年高登有堆打手專利用錢銀嚟鼓動民粹
嗰陣成堆 post 喺度屌 plus 仔,不分時序原因
我係到諗緊走高登前係咪應該轉個pw先 廢事比人知自己密碼

我琴晚就係改左,今日我懷疑畀人爆ac
相隔唔夠廿四個鐘,頭先我想喺高登login 開lihkg post 話我輸入超過5次錯嘅pw
終於追到live
留名
尹志平係咩料?

應該痴線佬黎姐
而家個邊少左幾多人

非官方數字:少左一倍Reply & post
爆料時間到了
大家坐定定唔好走
我記得腦魔可以改到post名,佢係咪都做過admin?
In We Trust
留名
爆料時間到了
大家坐定定唔好走

爆料時間到了
大家坐定定唔好走

爆料時間到了
大家坐定定唔好走

我準備瞓先黎爆料
乘機食埋佢果份啫
講真 果D股東放任佢咁耐
其實未又係一頄樣

生意角度早洩的確之前幫佢哋搵到錢,之前賣acc又好,放5毛呢啲都無大規模走難。

依家係一次過走幾萬個active user...少咗大家9噏,嗰邊自然少咗注目程度同瀏覽人次,廣告等自然下降。玩大咗搞到賺少咗,邊個放過佢

好彩未訓
快點
爆料時間到了
大家坐定定唔好走

好期待
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞