前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
乘機食埋佢果份啫
講真 果D股東放任佢咁耐
其實未又係一頄樣

生意角度早洩的確之前幫佢哋搵到錢,之前賣acc又好,放5毛呢啲都無大規模走難。

依家係一次過走幾萬個active user...少咗大家9噏,嗰邊自然少咗注目程度同瀏覽人次,廣告等自然下降。玩大咗搞到賺少咗,邊個放過佢
留名
留名等睇早洩仆街
抵撚死啦方丈
又收到風
林生可能無CEO做
其他股東嘈緊佢今次玩大咗,收唔到科
其實林生得四分一股權,其他股東話要轉人佢都獨力難撐
今次方丈終於仆街了

好波
tube8知唔知年幾前有個post講關於入長洲查案嘅 個user後來自爆咗 成班巴打偵探上身都查唔到
如果admin可以log入任何人ac 咁應該睇到pm record知道發生咩事?

呢單真係要推

我都好想知,
果陣追Po追到起雞皮...

高登其實好多冤假錯案要再令出黎講過

令你老母
林早洩,抵啦
🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻
😎😎 熱烈地彈琴熱烈地唱 😎😎
🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻

🚨🚨🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🚨🚨
🚨🚨 熱烈地彈琴熱烈地唱 🚨🚨
🚨🚨👏🏻👏🏻👏🏻🎊🎊🎊👏🏻👏🏻👏🏻🚨🚨
🚨🚨🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🚨🚨

🎄🎄 熱烈地彈琴熱烈地唱🎄🎄
🌳🌟🌳🌟🌳🌟🌳🌟🌳🌟🌳🌟🌳🌟
<blockquote><blockquote>又收到風
林生可能無CEO做
今次方丈終於仆街了

</blockquote>
</blockquote>

好波

抵撚死啦
當年賣ac果個傳麒咩料
<blockquote>&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;又收到風
林生可能無CEO做
今次方丈終於仆街了

&lt;/blockquote&gt;
&lt;/blockquote&gt;

好波 </blockquote>
抵撚死啦

本世紀最偉大既post
留名
花生
&lt;blockquote&gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;又收到風
林生可能無CEO做
今次方丈終於仆街了

&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

好波 &lt;/blockquote&gt;
抵撚死啦

佢做唔做到都唔會返去 做人有骨氣please
當年賣ac果個傳麒咩料

高登漏洞(好似係)
正!終於推到佢仆街
<blockquote><blockquote><blockquote>tube8知唔知年幾前有個post講關於入長洲查案嘅 個user後來自爆咗 成班巴打偵探上身都查唔到
如果admin可以log入任何人ac 咁應該睇到pm record知道發生咩事?

呢單真係要推</blockquote>

我都好想知,
果陣追Po追到起雞皮...</blockquote>

高登其實好多冤假錯案要再令出黎講過</blockquote>

令你老母

推呢個comment
留名
推佢老母臭
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;tube8知唔知年幾前有個post講關於入長洲查案嘅 個user後來自爆咗 成班巴打偵探上身都查唔到

呢單真係要推&lt;/blockquote&gt;

我都好想知,
果陣追Po追到起雞皮...&lt;/blockquote&gt;

高登其實好多冤假錯案要再令出黎講過&lt;/blockquote&gt;

令你老母

推呢個comment

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞