前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
tube8加油
唔好灰心
我唔信大家用過hkg+同lihkg 之後
仲會返轉頭用垃圾官方app 同m 版
lm
你覺得今次高登會唔會正式玩完?

好難講,我而家都有d恢心

唔洗灰呀 有智慧既一早過左黎啦
洗乜為班on9灰
又唔係冇人信你
留名
LM
其實林生間公司除左管理高登之外仲有咩業務架

以前會開course 教電腦
不過連個forum 都寫得唔好嘅,教你電腦真係得啖笑

不過都想個forum好似高登咁 懷舊feel都幾正既
佢諗d野真係好on9
見個forum 慢唔係重寫system或者租多d server
係整假分流,張每頁50個回覆轉做每頁25個,剷哂d舊post
我唔覺得有咩幫助囉,同電腦慢走去換mouse 換keyboard 有咩分別?
咁無料又一言堂仲要言行不一嘅人,高登竟然仲有人咁撐佢,好難唔氣餒
LM
收唔收到風而家點?諗住用咩招數對付

無架,都係舊招數,一言堂bam哂其他異見者
橫掂呢招萬試萬靈,無衰過
坐定定等一排過左氣d人回塘
個IIS server 係咪冇upgrade過
禿伯捉象棋係咪好勁?

唔敢自誇

記得你有次好似輸左俾高登仔唔找數喎

無輸過比高登仔

洗唔洗等我搵番條link

我真係唔記得

記錯 嗰個傳麒黎
自笑吞
留名
呢個係咪第一個1001 既 post?
推呀

推乜鬼丫,我見我貼哂圖爆埋佢收錢做打手
但高登嗰邊d人都仲唔信,一係就話我吹水
我都心淡,呢邊整合都無,又無圖,睇黎我再爆都係哂氣
其實打手係有,但更加多人自願做打手,
自願做林生隻狗,只能說香港人奴性太強...
唉,好失望

信你既人都過左呢邊,咁留得係個邊十之八九係咩人唔洗講
林生係咪用iphone
有無用返自己個垃圾app
樓主係高登禿伯?

個禿伯好似賣左好多高登ACCT?
佢諗d野真係好on9
見個forum 慢唔係重寫system或者租多d server
係整假分流,張每頁50個回覆轉做每頁25個,剷哂d舊post
我唔覺得有咩幫助囉,同電腦慢走去換mouse 換keyboard 有咩分別?
咁無料又一言堂仲要言行不一嘅人,高登竟然仲有人咁撐佢,好難唔氣餒

諗起孫耀威
樓主係高登禿伯?

個禿伯好似賣左好多高登ACCT?

我無賣acc
留名
佢諗d野真係好on9
我唔覺得有咩幫助囉,同電腦慢走去換mouse 換keyboard有咩分別?

點解咁嘅人可以做forum manager仲入咗iproa
係咪IT狗嚟架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞