前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
井狗其實係咪真係台主
見到話台主身分可以急藏或公開
又係動物台表面最活躍會員
又曾經貼過疑似server文件
早排反佢個陣有啲會員得罪佢被ban
有大就話佢自己收埋左人地啲痛腳report
佢又發言表示過xxx post 開係動物台麻煩,然後就被搬走左

唔好咁認真 條友on9黎

開個folder扮係野 入面根本冇野 得堆cap圖
禿伯加油
本身無諗住轉會,但睇左你爆林早洩d仆街野
條撚樣又del post
拿拿聲轉會撐你

多謝支持
井狗其實係咪真係台主
見到話台主身分可以急藏或公開
又係動物台表面最活躍會員
又曾經貼過疑似server文件
早排反佢個陣有啲會員得罪佢被ban
有大就話佢自己收埋左人地啲痛腳report
佢又發言表示過xxx post 開係動物台麻煩,然後就被搬走左

邊個係井狗?有無user id?

tube8唔洗理 井狗只係動漫台入面既毒瘤
搬post係佢瘋狂report個post 根本就冇權限
屌 次次見到d人叫井台主真係笑出聲 邊撚度台主 閪魔 個孫/LIA 做都未輪到件垃圾啦
屌 次次見到d人叫井台主真係笑出聲 邊撚度台主 閪魔 個孫/LIA 做都未輪到件垃圾啦

西魔 笑撚左
不如禿伯做Lihkg 既CEO啦‼️

不敢當
一陣d人話禿伯都有打手

西魔 笑撚左

啱啱google過,如果你地係講緊user id 495715,佢一定唔係台主
禿伯仲未訓 :o
你在位期間佢交左邊d人出去

西魔 笑撚左

啱啱google過,如果你地係講緊user id 495715,佢一定唔係台主

話左 傻仔先會信個垃圾有料到 係有料到佢一早禁左我言啦

西魔 笑撚左

教大家一個簡單方法去分
台主隱藏左身份都會係高級會員
禿伯仲未訓

就訓

西魔 笑撚左

教大家一個簡單方法去分
台主隱藏左身份都會係高級會員

Tube8

基本上一收律司信同警方查詢就會交人
太多,唔記得哂
開時代廣嗰類玩嘢post ge,
del得切就del,del唔切有報警撚報左警而警方又有聯絡我地嘅,林生就交人
好想知林早洩人工有幾多

太多,唔記得哂
del得切就del,del唔切有報警撚報左警而警方又有聯絡我地嘅,林生就交人

del post喺隱藏定係不留痕跡咁消滅個post?
好想知林早洩人工有幾多

追post啦
感覺到高登時日無多

太多,唔記得哂

del post喺隱藏定係不留痕跡咁消滅個post?

post 嘅話台主係隱藏
admin 係原全del左
台主同admin 都可以del 一個post 入面嘅某個comment
但台主只可以del 自己嘅台嘅comment
同時台主又可以將吹水台嘅post 調入任何一個台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞