[三葉陪你過聖誕新年][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[6]

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
會唔會有人cos高山拉麵同架貨車

cos御神體

Cos一葉

條繩
出左漫畫第8話中文版

今次好似簡略左好多野,畫風有d唔同左

都係電影正
去東京同飛驒聖巡,盡量行晒大部份電影出現過既景點(太難既放棄),分別要幾耐時間?
去東京同飛驒聖巡,盡量行晒大部份電影出現過既景點(太難既放棄),分別要幾耐時間?

我都想知

我都想知

x2
邊隻行法直接d
去名古屋跟三葉行法出東京走
定先去東京跟taki行法入飛驒再名古屋走

我都想知

x2
邊隻行法直接d

JR pass 七日去埋秋田啦
諏訪湖實景同糸守差太遠
齋去嗰一帶有啲唔夠喉

我都想知

x2
邊隻行法直接d

諏訪湖實景同糸守差太遠
齋去嗰一帶有啲唔夠喉

個湖冬天好似睇唔到全景
所以不了
btw飛驒呢排零度 點算好

我都想知

x2
邊隻行法直接d

諏訪湖實景同糸守差太遠
齋去嗰一帶有啲唔夠喉

飛騨同諏訪相距有d遠
plan左8月中去 諏訪有花火大會
但諗緊去唔去埋飛騨

東京個part 4個鐘乜都行完
除非你要係樓梯等三葉

除非你要係樓梯等三葉

基本上即日去諏訪ok

除非你要係樓梯等三葉

基本上即日去諏訪ok

去諏訪去程搭車三個鐘

除非你要係樓梯等三葉

基本上即日去諏訪ok

去諏訪去程搭車三個鐘

唔去埋既話就要下次由香港搭飛機去
3個鐘用黎訓覺,咁之前就唔駛訓,時間利用perfect

除非你要係樓梯等三葉

基本上即日去諏訪ok

去諏訪去程搭車三個鐘

特急兩個零鐘姐

除非你要係樓梯等三葉

基本上即日去諏訪ok

去諏訪去程搭車三個鐘

唔去埋既話就要下次由香港搭飛機去
3個鐘用黎訓覺,咁之前就唔駛訓,時間利用perfect

我今次就係咁做
有無人知三葉去東京坐樓梯捽腳指格離個樽係咩綠茶
今日大多數場都係坐過半場
新都城mcl個喇叭伏伏地
1,高中taki君間屋門牌幾多號?
2,大個左既三葉間屋門牌幾多號?
3,三葉去東京時坐既火車班次叫咩名?
4,糸守變電站幾時起?
唔知既就再去睇多次
大合唱會既問題,但我依然唔記得左三葉老竇條tie係咩色同搵唔到三葉幾多號電話
4,糸守變電站幾時起?
唔知既就再去睇多次
大合唱會既問題,但我依然唔記得左三葉老竇條tie係咩色同搵唔到三葉幾多號電話

電話剩係見到090
係商務訂左小說,
到而家間舖都未有貨
係商務訂左小說,
到而家間舖都未有貨

早兩個禮拜已經好多人囉左啦喎
直接去第度買現貨啦
4,糸守變電站幾時起?
唔知既就再去睇多次

電話剩係見到090

邊幕會出?我見taki君打電話比三葉果幕都好似冇電話number出現
4,糸守變電站幾時起?
唔知既就再去睇多次

電話剩係見到090

邊幕會出?我見taki君打電話比三葉果幕都好似冇電話number出現

日記好似有寫
http://hkacger.com/archives/33642
大量誠哥Q&A
太長費事貼出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞