[三葉陪你過聖誕新年][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[6]

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
你地睇咁多次,唔驚會睇到厭咩
我唔想有一種睇到厭唔想睇既感覺

1. 套戲唔算差,毒性幾強
2. 當捐錢畀誠哥,畀錢等睇下一套再好啲嘅
3. 當捐錢畀日本ACG界
4. 贖罪,之前睇秒速同言葉都冇入戲院睇,同埋食咗咁多年ACG free lunch,儘量睇多幾次買返啲週邊聊作補償
5. 當係鼓勵MCL同新映,當出邊無知以為冇人睇重堅持入呢套,同埋MCL到而家都重上緊,渠哋係應得嘅
利申:睇咗差唔多40次全部都係MCL搞掂

1、2
慢性中毒
秒速/言葉我都未睇,其實我想追返轉頭

between 係咪上映埋聽日

ncl不嬲遲更新,睇定d

新映影片fb 關於果度咁寫...

今日《你的名字。》
2.9《喜歡你的那一瞬間》
...

可能係真
當已經接近無人會討論之際終於比我揾到個email黎註冊做會員

4. 贖罪,之前睇秒速同言葉都冇入戲院睇,同埋食咗咁多年ACG free lunch,儘量睇多幾次買返啲週邊聊作補償
5. 當係鼓勵MCL同新映,當出邊無知以為冇人睇重堅持入呢套,同埋MCL到而家都重上緊,渠哋係應得嘅

1、2
慢性中毒

今日《你的名字。》
...

可能係真

冇再加了, 日子終於要來
向好果方面去諗, 上映近3個月/一季, 的確算長久
當已經接近無人會討論之際終於比我揾到個email黎註冊做會員

仲有我地
有無電話/pc wallpaper 分享下

好似想跳出黎

1、2
慢性中毒

今日《你的名字。》
...

可能係真

冇再加了, 日子終於要來
向好果方面去諗, 上映近3個月/一季, 的確算長久

支持唔到去2月14,明明仲有幾日
原本諗住去睇埋就落果最後一場,但到入場時間先得閒走得,依家去到都冇左差唔多成個鐘
Btw, mcl 上映中果度已經唔見左君名,正式落畫
依家已經做到taki君去飲酒再度返去三葉度了
跌筆了
跌筆了

跌落黎了
跌落黎了

原本諗住去睇埋就落果最後一場,但到入場時間先得閒走得,依家去到都冇左差唔多成個鐘

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐
你的名字是
完全落畫完場了
好耐無上 留個名先
你的名字是
完全落畫完場了

有冇機會好似少女與戰車咁,過一掛排又有場

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

我原本果個鐘數得閒去到,係失驚無神多多舊野搞先趕唔切去,原本我去到架
無論你在世界哪個角落, 我都一定會再去尋找你
你的名字是
完全落畫完場了

有冇機會好似少女與戰車咁,過一掛排又有場

難d,你話好似台灣4dmax戰車係咁上成年先落就話姐
もう少しだけでいい あと少しだけでいい もう少しだけでいいから
もう少しだけでいい あと少しだけでいい もう少しだけくっついていようよ

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

我原本果個鐘數得閒去到,係失驚無神多多舊野搞先趕唔切去,原本我去到架

你係播到一半時都入到場
仍然可以相遇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞