[三葉陪你過聖誕新年][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[6]

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
我又推下先
有冇可能影到須賀神社條樓梯個角度係完全同poster一樣嫁
將poster同真實場景一邊一半完美無暇咁痴埋有冇可能做到
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170203/56258757
【好靚呀】油麻地果欄唯美晚霞 媲美新海誠電影海報
是日立春,本港天氣清涼,今日黃昏時份,油麻地果欄上空出現極為唯美的晚霞,粉藍粉紫色彩斑駁了夕陽金光,畫面令人聯想起日本導演新海誠的人氣電影作品《你的名字》。

咁都有得溝埋黎講
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170203/56258757
是日立春,本港天氣清涼,今日黃昏時份,油麻地果欄上空出現極為唯美的晚霞,粉藍粉紫色彩斑駁了夕陽金光,畫面令人聯想起日本導演新海誠的人氣電影作品《你的名字》。

咁都有得溝埋黎講

做乜嘢

咁都有得溝埋黎講

做乜嘢

今日又爆左場
有冇可能影到須賀神社條樓梯個角度係完全同poster一樣嫁
將poster同真實場景一邊一半完美無暇咁痴埋有冇可能做到

好似好難
今日又爆左場

今朝睇個座位表只係剩返頭2行, 第3行開始就坐滿哂
我諗如果mcl 只係每逢星期六日/假期時上映
應該可以播好多個月
今日又爆左場

應該可以播好多個月

即係每個星期都賺同一班人既錢
今日又爆左場

應該可以播好多個月

即係每個星期都賺同一班人既錢

完全同意, 而家通常都係同一班人睇
不過一星期$50 = 比茶餐廳一餐飯貴少少
隔左一排唔睇的話, 心裡面好似差咁D野
https://www.youtube.com/watch?v=PObSZuyfbGY
高手

00:23 R頭果下我以為唔知對方叫咩名
C3角川有visual guide同walker買,未買就記得好買
C3角川有visual guide同walker買,未買就記得好買

C3都係得日版?

C3都係得日版?

暫時冇中文版
收藏都值啦

C3都係得日版?

暫時冇中文版
收藏都值啦

日文版一早買,如果有中文就去馬

C3都係得日版?

暫時冇中文版
收藏都值啦

日文版一早買咗,如果有中文就去馬
終於返左黎, 大陸上唔到連登

支那而家真係鎖曬VPN

支那而家真係鎖曬VPN

好似未鎖哂,只係連登用na.cx大陸連唔到
櫻花落下的速度是每秒五厘米, 我該用怎麼樣的速度,才能與你相遇。 ——秒速五厘米

雨滴降落的速度是每秒十米,我該用怎麼樣的速度,才能將你挽留。 ——言葉之庭

隕石墜落的速度是每秒十千米,我該用怎麼樣的速度,才能將你拯救。 ——你的名字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞