[三葉陪你過聖誕新年][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[6]

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
MCL 德福 唔知會上到幾時呢
現時每日1場 11點幾
可以捱到幾時

希望最少捱到11號
有無巴打中晒你的名字毒
我毒到轉埋電話做三葉個電話鈴聲 iPhone 個鈴聲好似叫 "Circuit"

一月中先去睇, 已經中左3個星期
點算

依度既大把中左毒3個月

腦海中纏繞3個月...
我諗我到時會暈低
有無巴打中晒你的名字毒
我毒到轉埋電話做三葉個電話鈴聲 iPhone 個鈴聲好似叫 "Circuit"

點算

依度既大把中左毒3個月

腦海中纏繞3個月...
我諗我到時會暈低

睇咗差唔多四十次,都夠皮,要沉澱吓

瀧自摸5年
三葉自摸8年

唔係交換左先摸咩
有無巴打中晒你的名字毒

點算

依度既大把中左毒3個月

腦海中纏繞3個月...
我諗我到時會暈低

我由第6次開始已經有免疫
頭5次真係上哂腦 睇完心情好屈悶
好記得第1次睇11月底星期六睇完夜場後搞到星期一 二返唔到工 要週圍去分散注意力
到目前為止睇咗都有二十次

瀧自摸5年
三葉自摸8年

唔係交換左先摸咩

摸慣手勢,有muscle memory
你地睇咁多次,唔驚會睇到厭咩
我唔想有一種睇到厭唔想睇既感覺
電影《你的名字》爆紅 動漫食物竟成真
日本大師新海誠動畫電影《你的名字》,去年8月日本上映後,中、港、台、泰國、韓國皆締造票房佳績,日本業者嗅到商機,主題咖啡館於即日起至2/7在池袋Parco百貨本館開幕,把劇中出現的糸守湖、炸肉餅麵包、屋吉野拉麵都化身成真的食物,就連女主角宮水三葉以男主角立花瀧身份,吃到的草莓鬆餅也都有,其他還有象徵彗星的幕斯蛋糕、宮水神社御神體的抹茶聖代,劇中出現過的熱拿鐵以及華麗的星空果凍蘇打汽水等。此外,並同時販售資料夾、壓克力磁鐵、手機座、壓克力鑰匙圈、馬克杯等多達120種周邊商品,影迷們赴日時,不妨也來朝聖一下。
http://www.appledaily.com.tw/realtimenews/article/strange/20170201/1043738

h漫ntr情節

1. 套戲唔算差,毒性幾強
2. 當捐錢畀誠哥,畀錢等睇下一套再好啲嘅
3. 當捐錢畀日本ACG界
4. 贖罪,之前睇秒速同言葉都冇入戲院睇,同埋食咗咁多年ACG free lunch,儘量睇多幾次買返啲週邊聊作補償

4. 贖罪,之前睇秒速同言葉都冇入戲院睇,同埋食咗咁多年ACG free lunch,儘量睇多幾次買返啲週邊聊作補償

睇果時毒癮唔強,但後勁
電影《你的名字》爆紅 動漫食物竟成真
日本大師新海誠動畫電影《你的名字》,去年8月日本上映後,中、港、台、泰國、韓國皆締造票房佳績,日本業者嗅到商機,主題咖啡館於即日起至2/7在池袋Parco百貨本館開幕,把劇中出現的糸守湖、炸肉餅麵包、屋吉野拉麵都化身成真的食物,就連女主角宮水三葉以男主角立花瀧身份,吃到的草莓鬆餅也都有,其他還有象徵彗星的幕斯蛋糕、宮水神社御神體的抹茶聖代,劇中出現過的熱拿鐵以及華麗的星空果凍蘇打汽水等。此外,並同時販售資料夾、壓克力磁鐵、手機座、壓克力鑰匙圈、馬克杯等多達120種周邊商品,影迷們赴日時,不妨也來朝聖一下。
http://www.appledaily.com.tw/realtimenews/article/strange/20170201/1043738

去到2月7, 即係今日

睇果時毒癮唔強,但後勁

Can't agger more
為咗聽三葉唱歌走去買埋上白石萌音隻碟
講起言葉 我懷疑wallpaper 誠係腳交
言葉有雪野隻靚腳仲要有腳指 ,你的名字有幾個shot 都係影住三葉隻靚腳
老老實實,真心覺得 你的名字>>秒5=言葉

誠哥100%姊腔+腳膠

5. 當係鼓勵MCL同新映,當出邊無知以為冇人睇重堅持入呢套,同埋MCL到而家都重上緊,渠哋係應得嘅
利申:睇咗差唔多40次全部都係MCL搞掂

h漫ntr情節

瀧上山時肯揹一葉,渡小溪時又肯扶
睇佢既性格都知佢心底有一份同理心

5. 當係鼓勵MCL同新映,當出邊無知以為冇人睇重堅持入呢套,同埋MCL到而家都重上緊,渠哋係應得嘅

1、2
慢性中毒
秒速/言葉我都未睇,其實我想追返轉頭

between 係咪上映埋聽日

1、2
慢性中毒

ncl不嬲遲更新,睇定d

1、2
慢性中毒

ncl不嬲遲更新,睇定d

新映影片fb 關於果度咁寫...

今日《你的名字。》
2.9《喜歡你的那一瞬間》
...
依家邊到仲有得賣聖地の酒?
有無電話/pc wallpaper 分享下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞