[三葉陪你過聖誕新年][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[6]

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
聽哂4隻英文版,火花同夢燈籠比較好,其他兩隻都怪怪地
安妮獎君名有兩個提名但又輸左比紅龜
聽哂4隻英文版,火花同夢燈籠比較好,其他兩隻都怪怪地

啲字一時好密一時又要拖長

台灣有人自制瀧三利是封,放埋source自己可以印出黎用
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1485520926.A.AE8.html
櫻花落下的速度是每秒五厘米, 我該用怎麼樣的速度,才能與你相遇。 ——秒速五厘米

雨滴降落的速度是每秒十米,我該用怎麼樣的速度,才能將你挽留。 ——言葉之庭

隕石墜落的速度是每秒十千米,我該用怎麼樣的速度,才能將你拯救。 ——你的名字

落下既加速緊
櫻花落下的速度是每秒五厘米, 我該用怎麼樣的速度,才能與你相遇。 ——秒速五厘米

雨滴降落的速度是每秒十米,我該用怎麼樣的速度,才能將你挽留。 ——言葉之庭

隕石墜落的速度是每秒十千米,我該用怎麼樣的速度,才能將你拯救。 ——你的名字

落下既加速緊

已經唔記得左

大學版

殘留既記憶

飛機又loop左一次
有無巴打中晒你的名字毒
我毒到轉埋電話做三葉個電話鈴聲 iPhone 個鈴聲好似叫 "Circuit"

一月中先去睇, 已經中左3個星期
點算

呢個帖D人好似係"過度攝取你的名字元素而發作的患者"

瀧自摸5年
三葉自摸8年
MCL 德福 唔知會上到幾時呢
現時每日1場 11點幾
可以捱到幾時
有無巴打中晒你的名字毒
我毒到轉埋電話做三葉個電話鈴聲 iPhone 個鈴聲好似叫 "Circuit"

一月中先去睇, 已經中左3個星期
點算

依度既大把中左毒3個月
MCL 德福 唔知會上到幾時呢
現時每日1場 11點幾
可以捱到幾時

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞