[三葉陪你過聖誕新年][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[6]

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
原本諗住去睇埋就落果最後一場,但到入場時間先得閒走得,依家去到都冇左差唔多成個鐘
Btw, mcl 上映中果度已經唔見左君名,正式落畫

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

我原本果個鐘數得閒去到,係失驚無神多多舊野搞先趕唔切去,原本我去到架

你係播到一半時都入到場
仍然可以相遇

成場~10人左右
終於都落畫 可以慢慢等BD
最快幾時有blu ray

日本未落可能要等多半年

日本未落未出住呀
冇《你的名字》,就好似冇暑假既八月
冇《你的名字》,就好似唔識笑既聖誕老人
原本諗住去睇埋就落果最後一場,但到入場時間先得閒走得,依家去到都冇左差唔多成個鐘

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

我原本果個鐘數得閒去到,係失驚無神多多舊野搞先趕唔切去,原本我去到架

你係播到一半時都入到場
仍然可以相遇

成場~10人左右

wmoov寫有39人氣喎
睇wiki22週又上返票房第一,依家235.6億
btw,依家除左009好似仲有個720p版本流出左,好似係飛機上播果套,d人到底係點copy出黎

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

你係播到一半時都入到場
仍然可以相遇

成場~10人左右

今日星期三冇計
如果係Fb 公開咁講話星期六/日終極尾場, 肯定會多好多人

日本未落未出住呀

會唔會等埋美國落畫先有

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

你係播到一半時都入到場
仍然可以相遇

成場~10人左右

今日星期三冇計

結果係唔聲唔聲就落左,你話頂到星期六日話最終場得兩日兩場一定全場爆滿

日本未落未出住呀

會唔會等埋美國落畫先有

唔撚係掛
不過可能美國落日本都未落

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

你係播到一半時都入到場
仍然可以相遇

成場~10人左右

今日星期三冇計

結果係唔聲唔聲就落左,你話頂到星期六日話最終場得兩日兩場一定全場爆滿

最好就捱到去到情人節應節啊

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

你係播到一半時都入到場
仍然可以相遇

成場~10人左右

今日星期三冇計

最好就捱到去到情人節應節啊

果晚再整個5cm特別場
可以睇到,睇返我同你回憶嘅電影,係我一輩子嘅幸運
btw,依家除左009好似仲有個720p版本流出左,好似係飛機上播果套,d人到底係點copy出黎

Yes 我都聽聞過果套係飛機版本
只不過仍然未可以清晰到睇到粒隕石旋轉

有可能係因為我用notebook 睇

日本未落未出住呀

會唔會等埋美國落畫先有

唔撚係掛

睇慣電影版本之後,
冇理由叫我睇返d低清版本去止癮掛?

日本未落未出住呀

會唔會等埋美國落畫先有

唔撚係掛

睇慣電影版本之後,

itune暫定1/6上,睇下有冇咁準時

未睇過果個版本,比009畫質差好遠?

可惜我今日唔得閒睇
唔係既話一定會入場撐

你係播到一半時都入到場
仍然可以相遇

成場~10人左右

wmoov寫有39人氣喎

個fd外國返前兩日先睇,好彩睇到

畫質清過009, 冇右上角009同左上角property xxx既字, 只係間唔中有一行透明水印行過, 英文字幕
點樣暗示你最好, 定係你想自己搵搵??

利申: 我一定會買BD / itunes / youtube 高清版撐誠哥
可以睇到,睇返我同你回憶嘅電影,係我一輩子嘅幸運

我差不多到1月中先留意到呢套電影
都覺得自己好幸運, 好似趕到尾班車咁

日本未落未出住呀

會唔會等埋美國落畫先有

唔撚係掛

睇慣電影版本之後,

itune暫定1/6上,睇下有冇咁準時

一方面心想全世界快D落畫, 等佢快D出碟
另一方面又唔想咁快落畫, 想知佢可以刷到幾多票房, 真係好矛盾

又睇大院好撚爽

畫質清過009, 冇右上角009同左上角property xxx既字, 只係間唔中有一行透明水印行過, 英文字幕
點樣暗示你最好, 定係你想自己搵搵??

利申: 我一定會買BD / itunes / youtube 高清版撐誠哥

咁樣應該唔會有好大分別,我依家通常去thisav度睇009版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞