[三葉陪你過聖誕新年][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[6]

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
尋日睇秒速,花苗喊果時隔離個女仔即喊

代入左貴樹同花苗任何一個到都會好撚sad

【我也終於清楚的意識到..遠野並沒有注視著我..所以那一天 我什麼也沒對遠野說】
看著遠野離開的背影
【遠野雖然很溫柔..非常的溫柔..不過 遠野他一直再看著我的身後..看著我身後更遙遠的某個地方..】
【我希望從遠野身上得到的東西 一定無法得到】
【即使這樣..即使這樣..我想..不管是明天..後天..乃至更遙遠的未來..我也依舊會不可救藥的喜歡著遠野】

呢幕好催淚

睇完之後嗰種個心"挪"住"挪"住嘅feel真係好撚正

【我也終於清楚的意識到..遠野並沒有注視著我..所以那一天 我什麼也沒對遠野說】
看著遠野離開的背影
【遠野雖然很溫柔..非常的溫柔..不過 遠野他一直再看著我的身後..看著我身後更遙遠的某個地方..】
【即使這樣..即使這樣..我想..不管是明天..後天..乃至更遙遠的未來..我也依舊會不可救藥的喜歡著遠野】

呢幕好催淚

遠野係仆街
利申:無睇過秒5
會唔會有人去過御神體 即係青島

看著遠野離開的背影

呢幕好催淚

遠野係仆街

佢a幾

看著遠野離開的背影

呢幕好催淚

遠野係仆街

真係幾仆街
但係好撚現實
如果君名男主係貴樹咁
分分鐘冇再交換之後 淨係會係屋企日思夜想就算
琴日先睇完
其實有個細位唔係好明
係最後一次交換身體果陣
點解入左三葉身體既瀧 會做做下個救人計劃無啦啦又會跑上山搵入左既瀧身體既三葉?

尋日睇小說,話因爲瀧需要三葉去說服佢老竇,所以去揾佢

明曬

電影其實都有交代

係 唔記得左
聽日去hmw貫碟

咁快有BD

咩都唔知 去睇睇

邊有咁快有,hmv bd得個吉碟盒仲要用漫畫版第一卷封面黎做封面

我咩都冇做架

taki君版家姐比較易搵著數d

mj

我咩都冇做架

三葉好失望
四葉報告書好正呀
啲日常生活

av情節
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1483934256.A.8AE.html

你的名字韓國電台訪問,可以聽到誠哥親口讀出忘れたくない人、忘れちゃダメな人、忘れたくなかった人、君の名前は
btw,誠哥自己有講到原本應該已經開始左諗下作係咩結果因為君名大賣所以仲忙緊未諗,一方面想快d見到下作但另一方面又唔想君名咁快落想睇耐d

咁樣提一提先醒起神個發音同頭髮一樣?
http://www.bilibili.com/video/av7929879/index_2.html

廣東話版pv同前前前世,感覺女版配得match d,男版有d出戲

av情節

好正呀
唔知wow左未
Spotify萌音上線囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞