[三葉陪你過聖誕新年][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[6]

1001 回覆
27 Like 6 Dislike

我都要中和一下

凍死我 超大寒風

好靚
大概幾多度?

凍死我 超大寒風

好靚
大概幾多度?

架車show 0度,但吹埋寒風應該-2, -3左右

即日走還是過夜
原來信和都有設定集,一樣價錢
仲唔駛排長龍

原來一樣錢咁搵笨,浪費我30雞入場

而Walker 賣$265,冇入到

其實設定集同walker係信和同動漫世界(旺角分店)長期都有貨

炒價
仲唔駛排長龍

其實設定集同walker係信和同動漫世界(旺角分店)長期都有貨

炒價

香港賣價一定貴過日本架,想原價買就要去日本

凍死我 超大寒風

好靚
大概幾多度?

架車show 0度,但吹埋寒風應該-2, -3左右

即日走還是過夜

即走,由山中湖開車過去,用左粒半鐘,
之後行左一陣番直接開番東京,用左兩粒鐘

好正
http://www.joli100.com/%e6%8f%aa%e4%bd%a0fun%e9%ac%86/%e4%bd%a0%e7%9a%84%e5%90%8d%e5%ad%97%e6%98%af%ef%bc%9f%e3%80%8c%e5%ae%ae%e6%b0%b4%e4%b8%89%e8%91%89%e3%80%8dfigure%e5%8e%9f%e5%9e%8b%e6%89%8b%e8%be%a6%e8%a3%bd%e4%bd%9c%e4%b8%ad%ef%bc%81%e9%a0%90/

你的名字是?「宮水三葉」Figure原型手辦製作中!預計將在WF展示

肯定炒到癲

遠距離睇個模ok既,係睇個樣close up同上色係點,我諗應該仲有set係taki君版可以兩個合埋一條樓梯
就黎要開新post
仲唔駛排長龍

炒價

香港賣價一定貴過日本架,想原價買就要去日本

差價幾十蚊,當運費連水腳費都尚可接受
就黎要開新post

新post 主題可能真係好似 我愛Amy 咁講:三葉陪你過埋情人節
就黎要開新post

新post 主題可能真係好似 我愛Amy 咁講:三葉陪你過埋情人節

唔洗三葉陪我啦,去陪瀧啦
三葉是瀧的
就黎要開新post

三葉是瀧的

係咪要2023年情人節先陪到?
有冇計錯
就黎要開新post

三葉是瀧的

有冇計錯

2021已經陪到
就黎要開新post

三葉是瀧的

有冇計錯

2021已經陪到

2023啦
2022櫻期相遇
設定集同月曆都可以幫巴打買返香港

星期二返香港

先賜酒給巴打
設定集、月曆、萬年曆、啤牌,全部都想要
但會唔會太急

番香港了
路人巴我買左設定集同walker
計你八算ok?
tg:lihkg8203
就黎要開新post

三葉是瀧的

有冇計錯

2021已經陪到

2023啦
2022櫻期相遇

諗法一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞