2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
gu
pt sales請人,有意留telegram/line

telegram : lihkg12

留telegram: ohmymyy
番緊天人名茶
做撚死me 好撚忙
有咩其他part time 介紹

想做 易唔易請?
好似成日都夠人
番緊天人名茶
做撚死me 好撚忙
有咩其他part time 介紹

想做 易唔易請?
好似成日都夠人

想返誠品
有冇啲可以返3-4日既工介紹

Telegram: CCS0422
岩先做完logon既christmas pt
日本公司其實真係做過就知唔好做
表面睇落制度完善 人工都好似幾高咁
但做落就會深深感受到佢制度背後既刻薄
工時長,好多濕鳩麻煩野要處理
以ON9客為先 受氣是必須
悶果陣又要專登搵野黎做扮忙
忙果陣 識分身都唔撚掂

TG: LIHKG_RainbowsEnd

Telegram:kkkk62
留名
一蘭$50但話要處理簡單食材 會唔會要煮麵做埋廚房 哈根大師1月有招聘日話可高達$47
有冇人做過呢2間?

哈記47係講緊做港島鋪仲要係senior pt 港島普通pt 45 非港島40
有冇倉,炒散介紹?
i.t 現任pt
其實可以幾hea 我就係例子
不過真係人夾人 今個月過到數又55蚊個鐘

男仔預左多倉野做架啦 , 不過做倉幾正
玩電話又冇人知 又得閒可以同同事傾計

不過毒撚勁怕醜個d就未必岩啦 , 預過d唔講野 一兩日就走左
i.t 現任pt
其實可以幾hea 我就係例子
不過真係人夾人 今個月跑到數又55蚊個鐘

男仔預左多倉野做架啦 , 不過做倉幾正
玩電話又冇人知 又得閒可以同同事傾計

不過毒撚勁怕醜個d就未必岩啦 , 預過d唔講野 一兩日就走左
有冇人做過hollister or in 過 幾錢人工?
返緊外判pt uniqlo $55 超hea

hahababa123
一蘭$50但話要處理簡單食材 會唔會要煮麵做埋廚房 哈根大師1月有招聘日話可高達$47
有冇人做過呢2間?

其實一蘭主要做廚房 尖沙咀就有樓面 做耐左就要學煮麵 不過唔太難
不過一蘭一定忙 成日排長龍就知

hahababa123

tg : Lihkgmemory

hahababa123

Tg:peter0438
如果剩係番星期六有咩工介紹

hahababa123

Tg:peter0438

tg:timnk123
返緊外判pt uniqlo $55 超hea

點先做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞