2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
前幾日去左log-on 招聘日
佢話叫我做Promoter
但3日都未打黎 係咪已經唔請?

Ivdc見?
我個陣見 問左我番邊間幾時番就走人
話有空缺就會打比我
酒店炒散俾狗做
男就搬枱搬櫈拎重野
女就輕鬆做酒水
有無人介紹份非酒店pt
利申做緊狗

飲食狗都唔屌
想問topshop pt好唔好做?
利申 啱啱考完DSE

同問 同有無人知幾錢一個鐘

唔知幾錢一個鐘 但係就要求衣著一定abc style 冇衫俾你 同埋好似每日成間鋪都會有一個dress code 日日唔同 另外倉好細
利申 冇做過 只係聽fd呻過

冇要求ABC style,冇dress code,淨係要求要有一件item係公司出
倉就好多公司都係細架啦

請唔請17歲岩岩考完dse

做老連好過啦,應該就黎請人做summer sale,好似有60左右/hr,仲要有training有糧出

唔好意思,請問咩係老連
dse雞求$50 up嘅工 tg https://t.me/chu2god
有冇巴絲打有工 搵咗幾日
t.me/Relnatt
想問topshop pt好唔好做?
利申 啱啱考完DSE

同問 同有無人知幾錢一個鐘

唔知幾錢一個鐘 但係就要求衣著一定abc style 冇衫俾你 同埋好似每日成間鋪都會有一個dress code 日日唔同 另外倉好細
利申 冇做過 只係聽fd呻過

冇要求ABC style,冇dress code,淨係要求要有一件item係公司出
倉就好多公司都係細架啦

請唔請17歲岩岩考完dse

做老連好過啦,應該就黎請人做summer sale,好似有60左右/hr,仲要有training有糧出

唔好意思,請問咩係老連

連卡佛
其實有咁多炒散app同求職網
去睇一轉都見狗會U記G記請人
點解仲要擺低個tg做伸手黨呢
其實有咁多炒散app同求職網
去睇一轉都見狗會U記G記請人
點解仲要擺低個tg做伸手黨呢

雖則見到咁多tg伸手黨幾好笑...
但狗會U記哩啲出名狗也不屌嘅工拎出嚟講
利申:我都係嚟求好工

有冇人知,有冇part time係工時彈性唔洗比人迫交好多更,同埋hea hea地不太chur
人工低都唔緊要
招人返銅鑼灣ikea sales
平日極hea 無咩野做 around 45/hr
tg:Hakugi2519

搵咗你啦巴打
btw 返緊burberry pt 幾好做 唔係sales唔洗長企 唔洗sell客 $55

絲打返邊區 睇下搵唔搵到你丫

尖沙咀

想問請唔請人呀
雙失想搵pt

你留低tg我比agent電話你呀

絲打 仲請唔請人
有冇人見過rsh?

星期二要見工
有無ptgf做
有無ptgf做

有j既點做ptgf?
有無ptgf做

有j既點做ptgf?

G for gay

聽講啲呀頭pt當ft用
交更要交好多
係唔係真
聽日有工 有意留tg
聽日有工 有意留tg

https://t.me/big9broz
一蘭$50但話要處理簡單食材 會唔會要煮麵做埋廚房 哈根大師1月有招聘日話可高達$47
有冇人做過呢2間?

做過 基本上 由廚到洗碗到傳菜到洗廁所都係你
btw 返緊burberry pt 幾好做 唔係sales唔洗長企 唔洗sell客 $55

絲打返邊區 睇下搵唔搵到你丫

尖沙咀

想問請唔請人呀
雙失想搵pt

你留低tg我比agent電話你呀

絲打我都想返
@Whitexs
不如直接改名做part time sales集中營算啦全部都講sales
Hollister pt人工點
前2日經過收左卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞