2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
見左海洋公園 星期五簽約

係咪影相銷售大使

遊樂設施

係咪影相銷售大使

遊樂設施

你係咪去觀塘到in 我上個星期五in完影相果個post 之後琴日問佢幾時開工 佢話仲見緊人未知

係咪影相銷售大使

遊樂設施

你係咪去觀塘到in 我上個星期五in完影相果個post 之後琴日問佢幾時開工 佢話仲見緊人未知

我係上星期三直接去OP WALK IN個招聘日

係咪影相銷售大使

遊樂設施

我係上星期三直接去OP WALK IN個招聘日

今日先收到電話 你星期五IN應該要等多幾日
咩工多女
咩工多女

賣衫/飲食
新東補選 80up以上鐘 有冇人想返

tg:annennenne

tghillyCheeseSteak

tg:Louchan11
招人返銅鑼灣ikea sales
平日極hea 無咩野做 around 45/hr
tg:Hakugi2519
應屆DSE 生HERE
19歲 之前返過一排西餐廳侍應 無他
搵緊 pt
最好係 東鐵線一帶
賣衫,餐飲,sales , 保安 都得。
有其他工種都得
tg : https://t.me/cckkitgor223
<<電子系統推廣員>>
2017年4月30日-5月3日(需全期工作)
時間: 1200~2100 (每天工作7-8小時)
時薪:$55(1小時有薪飯鐘)
地點:黃埔,旺角,屯門,太古,沙田

工作內容:
鼓勵客人開設戶口,推廣電子系統app,解答客人查詢

https://telegram.me/xx1710
絲,唔該巴打

https://t.me/moladiunei
有意 唔該巴打
新東補選 80up以上鐘 有冇人想返

tg:annennenne

tghillyCheeseSteak

tg:Louchan11

tg:Teddyhaha

冇工怍經驗得唔得

冇工經驗得唔得

冇工經驗得唔得

沙田有無請人 cwb好遠
[quote]想問topshop pt好唔好做?
利申 啱啱考完DSE

同問 同有無人知幾錢一個鐘

唔知幾錢一個鐘 但係就要求衣著一定abc style 冇衫俾你 同埋好似每日成間鋪都會有一個dress code 日日唔同 另外倉好細
利申 冇做過 只係聽fd呻過

冇要求ABC style,冇dress code,淨係要求要有一件item係公司出
倉就好多公司都係細架啦

請唔請17歲岩岩考完dse

加一同問
有冇巴絲返過gap
岩岩收到佢叫我interview
都成55$/hr

返過 之前得45
而家有55叫做好少少 起碼我會覺得付出同收入成正比
想問topshop pt好唔好做?
利申 啱啱考完DSE

同問 同有無人知幾錢一個鐘

唔知幾錢一個鐘 但係就要求衣著一定abc style 冇衫俾你 同埋好似每日成間鋪都會有一個dress code 日日唔同 另外倉好細
利申 冇做過 只係聽fd呻過

冇要求ABC style,冇dress code,淨係要求要有一件item係公司出
倉就好多公司都係細架啦

可能改左policy?因為我fd真係日日屌dress code 中環鋪

無dress code 喎
做緊

得45咋一個鐘?
[quote]返緊誠品d專櫃 賣d特色野 有成60蚊個鐘 仲未計commission(係你冇睇錯 part time都有佣分)

想in啊巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞