2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

想做log on
有冇more

整體黎講好hea 有時冇野做都真係會叫你整下呢啲整下個啲
每200hrs 會有$1000 bouns (非即月出)

自膠
易唔易請?

儀容有無要求?
我漂曬頭咁

易請呀,最近好似走左好多人
我見某日本公司規定髮色樣本9號以下,Log-On 冇講限幾多,但理論上顏色唔好太誇張應該Ok

面試洗唔洗英文
唔洗即刻apply

唔洗英文, 我個陣招聘日上office自己拎表填,等見, 其他入曬房傾, 得番我坐係出面,跟住佢過左黎收表,問下你上一份工(如有)平均番幾多個鐘之類既野, 好簡單。 如果你想番個間鋪比較多遊客,會問你識唔識普通話,唔識都唔緊要,佢話到時盡量試下講,再唔得就搵同事幫拖.

今晚上網apply
但會唔會住港島佢編我翻沙田旺角

張表有得填,順次序揀你想番邊間
其實賣衫sales邊間最好做
有冇part time返7/8/9放4/5/6
搬搬抬抬都得
搬搬抬抬都得

同巴打返既時間一樣 同求
搬搬抬抬都得

同巴打返既時間一樣 同求

BTW 最好港島 最遠觀塘
想儲下錢唔介意搬搬抬抬有冇好介紹
搬搬抬抬都得

唔記得留tg
https://t.me/Johnchun30
想翻part time呀,唔要飲食業的話油尖旺區有邊到請人
想翻part time呀,唔要飲食業的話油尖旺區有邊到請人

hi錯表情
17dse lm
好想快啲考完賺錢
有冇人返過cova
好唔好做

睇邊間同埋咩位先 之前炒過非輕鬆位 做LUNCH同DINNER一係忙到癲一係夜晚無野做可以HEA到提早收工
有無d時間夠曬彈性 返幾多都得
之前諗住搵打字 結果又係荃灣遠到仆街

uber driver

邊度有得搵 7-10 既打字工?
定還是有 agent 介紹?
有無d時間夠曬彈性 返幾多都得
之前諗住搵打字 結果又係荃灣遠到仆街

uber driver

其實而家做uber仲有冇得諗
我驚俾人拉又搵唔到食
你知啦 出架車又要養都好重皮
有冇人返過cova
好唔好做

睇邊間同埋咩位先 之前炒過非輕鬆位 做LUNCH同DINNER一係忙到癲一係夜晚無野做可以HEA到提早收工

Cwb
唔係炒散咁做呀 係佢既pt
咁樣其實係咪寧願炒散好過?

自膠
易唔易請?

儀容有無要求?
我漂曬頭咁

易請呀,最近好似走左好多人
我見某日本公司規定髮色樣本9號以下,Log-On 冇講限幾多,但理論上顏色唔好太誇張應該Ok

面試洗唔洗英文
唔洗即刻apply

唔洗英文, 我個陣招聘日上office自己拎表填,等見, 其他入曬房傾, 得番我坐係出面,跟住佢過左黎收表,問下你上一份工(如有)平均番幾多個鐘之類既野, 好簡單。 如果你想番個間鋪比較多遊客,會問你識唔識普通話,唔識都唔緊要,佢話到時盡量試下講,再唔得就搵同事幫拖.

今晚上網apply
但會唔會住港島佢編我翻沙田旺角

張表有得填,順次序揀你想番邊間

12.19.20日有招聘日 我去in
有無人apply左u記外判凌晨更 想問有咩做 純上貨?
有無人apply左u記外判凌晨更 想問有咩做 純上貨?

有冇 barista工介紹
有冇人apply 過馬莎 in過兩次都fail
留個名
i.t 現任pt
其實可以幾hea 我就係例子
不過真係人夾人 今個月過到數又55蚊個鐘

男仔預左多倉野做架啦 , 不過做倉幾正
玩電話又冇人知 又得閒可以同同事傾計

不過毒撚勁怕醜個d就未必岩啦 , 預過d唔講野 一兩日就走左

宜家i.t pt好少有得跑數
之前試個一個月番十幾日但爆數出成萬幾蚊
但自從整左個som之後就冇得再跑
利申: 做左年半 咩都識晒 已quit
新東補選 80up以上一個鐘 有冇人想返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞