2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
GODIVA $40 first 3 months. $45 afterwards
GODIVA $40 first 3 months. $45 afterwards

邊度
新東補選 80up以上一個鐘 有冇人想返

有興趣
t.me/owenxkcs

有興趣

https://t.me/c1128
有冇絲打想做酒吧waitress
只限絲打 非厹
起薪$55/hr 有經驗另議
係mk的

可tg @lihkgbar
有無啲星期六日既pt介紹?可長做,唔怕辛苦,但最好唔洗講太多野 所以做唔到私補

今年幾號選
http://freakwriting.com/job-opportunities/

大學生part time

依份咩工黎 幾錢人工
有無人apply左u記外判凌晨更 想問有咩做 純上貨?

有冇人知u記pt 未做滿七日就resign洗唔洗提早通知? thanks

有興趣
https://t.me/Cyuiii
有無ching做過市建局summer student worker, 知唔知人工幾多同大約做d咩
琴日In左大眾
本身自己有一年既零售pt經驗
佢都開我最低工資咁滯,35蚊
真係狗都唔屌
有冇人知u記pt 未做滿七日就resign洗唔洗提早通知? thanks

全部工都係未滿7日可以即刻走
BTW點解咁快唔做
又dse完 有咩工好番
i.t 現任pt
其實可以幾hea 我就係例子
不過真係人夾人 今個月過到數又55蚊個鐘

男仔預左多倉野做架啦 , 不過做倉幾正
玩電話又冇人知 又得閒可以同同事傾計

不過毒撚勁怕醜個d就未必岩啦 , 預過d唔講野 一兩日就走左

宜家i.t pt好少有得跑數
之前試個一個月番十幾日但爆數出成萬幾蚊
但自從整左個som之後就冇得再跑
利申: 做左年半 咩都識晒 已quit

仲請唔請人
有冇pt好介紹
點解連pt都會冇消息
想翻密啲 去in full time 好冇
但淨係翻呢個sem break
Full time part time爭成幾千蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞