2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我公司請緊CS,企counter ,$60/hr,CWB返工,一星期最少返3日,星期六日最少返一日,紅假返一半。而家仲有幾個空缺

有興趣可以WhatsApp 聯絡: 9156 1230 (鄒生) / 6681 1551 (呂生)

可唔可以返星期六同日only?

隔日就有更比我啦wo 你地咩事

你幾時上去簽約

都係前幾日之ma
係咪你地寫個返工日子同時間太少呀

有啲懷疑依間野non stop in 人 呃資料

係呃你 又點
最搞笑係佢full曬都繼續比約人簽

唔搞笑 佢應該主要玩鳩d人
Initial part time 點睇
好似係返倉?
我公司請緊CS,企counter ,$60/hr,CWB返工,一星期最少返3日,星期六日最少返一日,紅假返一半。而家仲有幾個空缺

有興趣可以WhatsApp 聯絡: 9156 1230 (鄒生) / 6681 1551 (呂生)

英文屎,得唔得
返緊份日資公司pt sales, 60時薪,包飯鐘
工作內容唔多,手板眼見功夫
有交通津貼同夜更津貼
有交通津貼同夜更津貼

仲請唔請人
有交通津貼同夜更津貼

仲請唔請人

同問
想問unqlo pt易唔易請
係唔係去分店到申請就即場面試個啲?
考個保安牌 番夜更hea下好過啦
有交通津貼同夜更津貼

仲請唔請人?
利申:識日文
番緊天人名茶
做撚死me 好撚忙
有咩其他part time 介紹

想做 易唔易請?
好似成日都夠人

天仁點?佢寫40-50/hr 實際幾多
有交通津貼同夜更津貼

仲請唔請人

同問

同問

仲請唔請人

同問

同問

留名想做
番緊馬莎$54/hr
過3個月probation $62/hr

想問下In馬莎難唔難架

好易架咋
睇下你番賣衫定賣野食
都係試下你中英文普通話得唔得,同埋簡單sell客

之前開post 問,啲更係點西法
見到有機場倉務
係咪會做到死

以前番過A&S
D貨係運輸帶送黎, 將佢放落D板度再俾剷車剷走
全部輕貨, 重既俾剷車剷
同埋要釘網,包保鮮紙 ~ 其實好撚輕鬆 冇貨黎就玩下電話吹下水
不過以前蛇頭食水深 一粒鐘得50, 做左一排冇做
最搞笑係佢full曬都繼續比約人簽

我9號去左in 已經收到更 尋日報埋下個禮拜更
有無人知Uniqlo 外判幾時有新更表
想盡快搶
想盡快搶

今日三點收到whatsapp話出左喇喎
想盡快搶

今日三點收到whatsapp話出左喇喎

唔係下星期.係下下星期
唔知佢逢星期幾會有得報
番緊天人名茶
做撚死me 好撚忙
有咩其他part time 介紹

想做 易唔易請?
好似成日都夠人

天仁點?佢寫40-50/hr 實際幾多

實際40
番工做唔停 我準備quit
唔好做 工作量同炒散有得揮
點睇馬會電話投注同mtr小黃人?

同問

同問

留名想做

Sorry有少少誤導左大家
公司因為聖誕節同新年先加薪,過左新年就變返50
但其他津貼都照有
點睇馬會電話投注同mtr小黃人?

有朋友做電話投注,佢話好撚悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞