2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有無酒吧parttime介紹
而家返緊既得45per hour diu

酒吧都係得$45/鐘?
暑假做過$50/hr 真係返唔到轉頭
依家果份$45都覺得低
想搵6-10pm part time

你男定女?有份工6半-10
有無d時間夠曬彈性 返幾多都得
之前諗住搵打字 結果又係荃灣遠到仆街
想搵6-10pm part time

你男定女?有份工6半-10

邊區呀巴打 ?
返緊圖書館得43/hr想搵多份

酒吧
返緊圖書館得43/hr想搵多份

酒吧

酒吧係咪有介紹?
LM
LM
DSE完左就開始做part time 做過三個品牌既sales
依家淡季 pt係咁比人cut更 又係咁比人chur跟客 講啲要脅說話逼人追數 譬如 冇客養唔起你地 唔好怪佢cut更 炒人...之類

有 55-65 ok? Hotel bar
想搵furniture sales/furniture consultant有無介紹

Hotel bar有興趣 但洗唔洗熟手

hotel bar有咩做
番緊Log-On $42 想搵份50左右隨時炒儲下錢

hotel bar有咩做

都係收下野 落下單 run下野飲 行行企企
大量炒散job
有餐廳酒吧等場炒
Tg:terryline / ig: terry_line

肯學肯做就ok
DSE完左就開始做part time 做過三個品牌既sales
依家淡季 pt係咁比人cut更 又係咁比人chur跟客 講啲要脅說話逼人追數 譬如 冇客養唔起你地 唔好怪佢cut更 炒人...之類

我都係咁比佢cut鐘
大量炒散job
有餐廳酒吧等場炒

Lm先等完sem日日炒
希望巴打日日有job比我啦到時
大量炒散job
有餐廳酒吧等場炒

有冇野啱新手炒
大量炒散job
有餐廳酒吧等場炒

Lm先等完sem日日炒
希望巴打日日有job比我啦到時

咁tg左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞