2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

屌 連登無pm 我做乜9

有冇telegram

id: mc510

暫時巴絲們唔好add我住

如果你 ok add 我可以嗎?
@renee2489
新年假可返 六日都得

有冇多啲details party room

我之前返果間就50時薪,多過16人就計60,有介紹朋友黎玩有介紹費。
工作內容都係清潔場地,如果有野飲提供就沖下野飲,啲客唔識搞啲video game就幫下佢。
其他空閒時間就可以做自己野
有booking先返工
時間唔隱定

間間唔同,我果間就做到幾舒服嘅

你嗰間係邊到返?
有冇巴打做過扮公仔 吉祥物個類工 一直好有興趣 不過唔知點搵
有冇巴打做過扮公仔 吉祥物個類工 一直好有興趣 不過唔知點搵

咁都有興趣

扮財神ok? 有人請緊

淨係對戴頭套個啲有興趣
有冇啲可以返3-4日既工介紹

可以翻炒散放題待應or酒店自助餐 炒散只系負責掃下地收下碟 $55or以上
有冇啲可以返3-4日既工介紹

可以翻炒散放題待應or酒店自助餐 炒散只系負責掃下地收下碟 $55or以上

系你老母
自助餐炒散 好多都做到隻狗咁,有蛇頭個D得50-55蚊
唔好以為求其收下碟, 隨時要你一個人睇成個area
D人食野兩條菜又用一隻碟, 飲兩啖水又一隻杯
根本做到隻狗咁冇得停
D客食完哂又要同佢清哂全部台
抹哂成個場D枱 加執好天日個場
性價比勁低 DLLM
自助餐炒散 好多都做到隻狗咁,有蛇頭個D得50-55蚊
唔好以為求其收下碟, 隨時要你一個人睇成個area
D人食野兩條菜又用一隻碟, 飲兩啖水又一隻杯
根本做到隻狗咁冇得停
D客食完哂又要同佢清哂全部台
抹哂成個場D枱 加執好天日個場
性價比勁低 DLLM

你話我廢都好,, 番左一次唔會再番
番下promoter好過

但仲請唔請人

聽講人手唔多夠 應該請
有意pm

有意呀
Tg id: @melonma

但仲請唔請人

聽講人手唔多夠 應該請
有意pm

有意呀
Tg id: @melonma

返到六 日
telegram: @radio09
我公司請緊CS,企counter ,$60/hr,CWB返工,一星期最少返3日,星期六日最少返一日,紅假返一半。而家仲有幾個空缺

有興趣可以WhatsApp 聯絡: 9156 1230 (鄒生) / 6681 1551 (呂生)

英文屎,得唔得

可以見左工先啦
有無人知Uniqlo 外判幾時有新更表
想盡快搶

今日三點收到whatsapp話出左喇喎

唔係下星期.係下下星期
唔知佢逢星期幾會有得報

又一次死都唔肯俾更表...
星期六凌晨問, 到而家都唔肯俾,
你哋同邊個報?
我公司請緊CS,企counter ,$60/hr,CWB返工,一星期最少返3日,星期六日最少返一日,紅假返一半。而家仲有幾個空缺

有興趣可以WhatsApp 聯絡: 9156 1230 (鄒生) / 6681 1551 (呂生)

英文屎,得唔得

可以見左工先啦

一日有無話要番幾多個鐘

今日三點收到whatsapp話出左喇喎

唔係下星期.係下下星期
唔知佢逢星期幾會有得報

你哋同邊個報?

好似係pxxxx 改埋晒啲咁似嘅名
認真Uniqlo 比狗做
唔做了

唔係下星期.係下下星期
唔知佢逢星期幾會有得報

你哋同邊個報?

好似係pxxxx 改埋晒啲咁似嘅名
認真Uniqlo 比狗做
唔做了

我係kxxxx, 原本唔覆我都等,
而家見佢send錯見工篇野嚟,
更表就永遠唔俾, 都唔知佢想點...
家陣點搞, 又重新排隊再等?
U記外判pt 其實有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞