2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
大量炒散job
有餐廳酒吧等場炒
Tg:terryline / ig: terry_line

有冇野啱新手炒

拉門🙈😂
大量炒散job
有餐廳酒吧等場炒

有冇野啱新手炒

酒吧 乜都唔洗識 邊做邊學就ok
大量炒散job
有餐廳酒吧等場炒

有冇野啱新手炒

酒吧 乜都唔洗識 邊做邊學就ok

係 肯做肯學 好快上手
有無酒吧parttime介紹
而家返緊既得45per hour diu

有 55-65 ok? Hotel bar

Hotel bar有興趣 但洗唔洗熟手

肯學肯做就ok

求介紹
有無酒吧parttime介紹
而家返緊既得45per hour diu

有 55-65 ok? Hotel bar

Hotel bar有興趣 但洗唔洗熟手

肯學肯做就ok

求介紹

Tg me: terryline/ follow ig terry_line
想搵6-10pm part time

你男定女?有份工6半-10

邊區呀巴打 ?

太子啊 btw我係藍字絲打
求pt
一星期 3-4日
飲食除外

邊區呀巴打 ?

仲有無介紹呀絲打

邊區呀巴打 ?

有興趣呀 做咩嫁 一星期要番幾日?
番緊Log-On $42 想搵份50左右隨時炒儲下錢

想做log in
有冇more

想做log on
有冇more

整體黎講好hea 有時冇野做都真係會叫你整下呢啲整下個啲
每200hrs 會有$1000 bouns (非即月出)

邊區呀巴打 ?

有興趣呀 做咩嫁 一星期要番幾日?

同問

想做log on
有冇more

自膠
易唔易請?
有冇part time 推薦?
唔要飲食業...
留tg
有冇絲打想做酒吧waitress
只限絲打 非厹
起薪$55/hr 有經驗另議
係mk的

可tg @lihkgbar

想做log on
有冇more

儀容有無要求?
我漂曬頭咁
有冇人有港島pt介紹
如果想搵平日 6:30-10:00 左右
有無可能有文職類工作?
有冇人返過cova
好唔好做
百記戲院PT好唔好做?
見到得$38/H

想做log on
有冇more

自膠
易唔易請?

儀容有無要求?
我漂曬頭咁

易請呀,最近好似走左好多人
我見某日本公司規定髮色樣本9號以下,Log-On 冇講限幾多,但理論上顏色唔好太誇張應該Ok

想做log on
有冇more

自膠
易唔易請?

儀容有無要求?
我漂曬頭咁

我見某日本公司規定髮色樣本9號以下,Log-On 冇講限幾多,但理論上顏色唔好太誇張應該Ok

面試洗唔洗英文
唔洗即刻apply

想做log on
有冇more

自膠
易唔易請?

儀容有無要求?
我漂曬頭咁

面試洗唔洗英文
唔洗即刻apply

唔洗英文, 我個陣招聘日上office自己拎表填,等見, 其他入曬房傾, 得番我坐係出面,跟住佢過左黎收表,問下你上一份工(如有)平均番幾多個鐘之類既野, 好簡單。 如果你想番個間鋪比較多遊客,會問你識唔識普通話,唔識都唔緊要,佢話到時盡量試下講,再唔得就搵同事幫拖.

想做log on
有冇more

自膠
易唔易請?

儀容有無要求?
我漂曬頭咁

面試洗唔洗英文
唔洗即刻apply

唔洗英文, 我個陣招聘日上office自己拎表填,等見, 其他入曬房傾, 得番我坐係出面,跟住佢過左黎收表,問下你上一份工(如有)平均番幾多個鐘之類既野, 好簡單。 如果你想番個間鋪比較多遊客,會問你識唔識普通話,唔識都唔緊要,佢話到時盡量試下講,再唔得就搵同事幫拖.

今晚上網apply
但會唔會住港島佢編我翻沙田旺角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞