2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
活動助理

日期:2017年5月1日至5月15日 (散更也可, 可每星期報更)
時間: 4- 8 小時
時薪:$45-$50
地點:九龍灣
要求:良好中英文、
職責:客戶服務, 協辦商場活動
服飾:便服

有冇伏
活動助理

日期:2017年5月1日至5月15日 (散更也可, 可每星期報更)

有冇伏

狗都唔屌
我間細公司請緊PT / 秘撈 B2B Sales (行街)
有津貼,見依家做緊嗰幾個mk都有10幾k
彈性上班時間

幾間分店,另外誠品嗰啲都係客仔

tg: bigpiggybreadbread

利申:公司賣玩具,Boardgame
未夠18嘅dse雞有咩工可以返 唔怕辛苦 最緊要有得返

同求
有既加我tg :yeungyat
有無人返過Laneige /Canmake 個類既pt sales?好無返

Laneige hea

Laneige 細鋪hea
唔怕悶可以一戰

點apply walkin?

聽日in laneige炒散 希望請
有無人返過Laneige /Canmake 個類既pt sales?好無返

Laneige hea

唔怕悶可以一戰

Laneige hea

唔怕悶可以一戰

係,識人話一定忙 不過忙時間感覺上快啲過 同埋本身幾鍾意化妝美容野 伏都唔怕啦 炒散姐
I.T其實真係好睇邊個牌子,自己做緊個間除左星期六日忙少少之外,其他時間hea到仆街。
唯一美中不足就係全男班,套制服雖然麻麻地又老細揀嘅,但都係新款值大約$1500-2000都唔差呀
<<電子系統推廣員>>
2017年4月30日-5月3日(需全期工作)
時間: 1200~2100 (每天工作7-8小時)
時薪:$55(1小時有薪飯鐘)
地點:黃埔,旺角,屯門,太古,沙田

工作內容:
鼓勵客人開設戶口,推廣電子系統app,解答客人查詢

https://t.me/oscar1997974
I.T其實真係好睇邊個牌子,自己做緊個間除左星期六日忙少少之外,其他時間hea到仆街。
唯一美中不足就係全男班,套制服雖然麻麻地又老細揀嘅,但都係新款值大約$1500-2000都唔差呀

Pt要唔要跑數?
有人想做地盤相關既可以搵我喎 500-600 一日

要做啲咩
活動助理

有冇伏

狗都唔屌

details??
manpower呢間agent係幾好嘅 呢份工就唔知
我經佢做過亞博 60蚊個鐘 幾hea
同埋你做咗一次 佢有你record 下次有咩工都會whatsapp你
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD
招人返銅鑼灣ikea sales
平日極hea 無咩野做 around 45/hr
tg:Hakugi2519

見左海洋公園 星期五簽約
見左海洋公園 星期五簽約

係咪影相銷售大使
活動助理

有冇伏

狗都唔屌

details??
manpower呢間agent係幾好嘅 呢份工就唔知
我經佢做過亞博 60蚊個鐘 幾hea
同埋你做咗一次 佢有你record 下次有咩工都會whatsapp你

德福換積分?
招人返銅鑼灣ikea sales
平日極hea 無咩野做 around 45/hr
tg:Hakugi2519

你做緊?

Sogo會請淨返一個月既?

Yes 淨返5月

17歲都請? 巴打方便留TG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞