2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我公司請緊CS,企counter ,$60/hr,CWB返工,一星期最少返3日,星期六日最少返一日,紅假返一半。而家仲有幾個空缺

有興趣可以WhatsApp 聯絡: 9156 1230 (鄒生) / 6681 1551 (呂生)

好易架咋
睇下你番賣衫定賣野食
都係試下你中英文普通話得唔得,同埋簡單sell客

唔該曬你答我呀
咁係咪要自己sd email過去睇下有無機會請

walkin填form都可以

好 考慮九龍塘或者鑽石山
呢幾日搵左u記外判既巴絲有通知未

佢即日填form即日簽約,係咪等於請咗?

諗住聽日去見,但好似請到冇乜位

我頭先去填form,都有3.4個上去簽約
搵緊part time留名
留名
留名
有冇人有炒散?
開番個炒散group
有冇人有炒散?
開番個炒散group

求份炒散
有冇人有炒散?
開番個炒散group

求份炒散

同求

冇預約都可以短時間夾夠成房人簽約,
唔知幾時我先搶到更...

有冇巴打簽完約係有工番
開始懷疑依間野
去過e字頭間野in event helper
個hr串同閪撚到仆街
最後佢請我都冇返過 又唔高人工
有冇人有炒散?
開番個炒散group

求份炒散

同求

有冇巴打簽完約係有工番
開始懷疑依間野

簽左幾日都冇消息

隔日就有更比我啦wo 你地咩事

有冇巴打簽完約係有工番
開始懷疑依間野

簽左幾日都冇消息

你幾時上去簽約

都係前幾日之ma
係咪你地寫個返工日子同時間太少呀

你幾時上去簽約

都係前幾日之ma

有啲懷疑依間野non stop in 人 呃資料
見到有機場倉務
係咪會做到死

你幾時上去簽約

都係前幾日之ma

我前日上去 懷疑因為呢幾日太多人

我搶1430-2330, 呢頭話得返兩間,
轉頭就話剛滿了

你幾時上去簽約

都係前幾日之ma

我前日上去 懷疑因為呢幾日太多人

我搶1430-2330, 呢頭話得返兩間,
轉頭就話剛滿了

gg 諗住上去見,感覺時間彈性d
應該係太多人狗衝上去In full哂
我個朋友去咗都冇消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞