2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有冇人做過百老滙 見佢人工高 70/hr 要做d咩?

我以前做過得45 宜家加到七十
其實sell又未輪到你sell 一開頭只係清㓗抹抬多
同埋我住新界俾佢點左我返港島 返左一個月即刻quit
我搵咗日本城pt, 尋日返咗一日已經頂唔順quit咗. 嗰間舖係大商場入面嘅概念店, 上頭好睇重要求勁高, 開張咗一個月左右得店主、1個ft同3個pt(計埋我). 首先人工得$39/hr, 我都諗住算啦自己未做過pt當攞經驗, 我仲讀緊書, 學校day off嗰3日有2日返12:30放晚黑9點或者10點, 另一日都係夜班放10點. 我已經講明話第二日返學要早唔想做夜班, 但上頭都要咁編(唔關店長事,佢真心好人教我好多野). 仲有2日係放咗學返4點至8點我覺得都ok冇所謂. 我唔知其他公司嘅pt要做咩, 我依度除咗執下貨收下錢仲要點貨、埋數、去銀行入數同派傳單, 由於嚴重唔夠人, 有時一日得2個人喺舖頭, 如果個阿姨去咗廁所我就要自己一個hold住成間舖, 我冇經驗, 而且得返咗一日工連有咩貨都未清楚晒就已經要做咁多野真心chur. 真心問, pt做晒上述嗰d tasks係咪正常㗎? 我驚係我自己太過唔捱得, 依家都唔知搵唔搵其他pt好.

返到去淨係企係度?

返到去淨係企係度?

我真心成個月9企
我企家品加半個電腦部 叫做開過下單咁
但真心班ft唔會理你
有冇巴打做過扮公仔 吉祥物個類工 一直好有興趣 不過唔知點搵

你係男仔定女仔? 我識FD做AGENT轉幫人搵扮公仔

我要啊!想做好耐
可唔可以介紹
Telegram : @luckymeo

我都想做, 求介紹
Telegram: @CHIN_I
有冇人做過gap?易唔易入?
求做過it人指點一下

前面有人講過狗也不屌
This @jusfy thx
This @jusfy thx

Tg
圖書館外判47蚊一個鐘

邊間?

adxxxx唔識串
銅鑼灣果間應該有50蚊

最麻煩係面試 最少一頭半個月先開到工
話說搵pt做,唔好話貪話屋企附近有而搵冒險樂園做,真心大伏。
人工低,刻薄到死飯鐘得45mins,而且新人入去實派你掃彩虹。星期六日忙到爆炸,d仆街一係擲完唔認獎,一係就擲完明顯唔中都問中唔中。人多真係睇到一頭煙
人手唔夠,好多時要一個人做哂派獎掃彩虹,心腳慢d都被d中年師奶阿叔話9你

做左2個禮拜就炸炸臨Quit左唔做,而家搵左份pt幫人做下登記,空餘時間淨座有電腦比你上網睇片。舒暢好多
有冇巴打做過扮公仔 吉祥物個類工 一直好有興趣 不過唔知點搵

我要啊!想做好耐
可唔可以介紹

@metallicaismydad
話說搵pt做,唔好話貪話屋企附近有而搵冒險樂園做,真心大伏。
人工低,刻薄到死飯鐘得45mins,而且新人入去實派你掃彩虹。星期六日忙到爆炸,d仆街一係擲完唔認獎,一係就擲完明顯唔中都問中唔中。人多真係睇到一頭煙
人手唔夠,好多時要一個人做哂派獎掃彩虹,心腳慢d都被d中年師奶阿叔話9你

做左2個禮拜就炸炸臨Quit左唔做,而家搵左份pt幫人做下登記,空餘時間淨座有電腦比你上網睇片。舒暢好多

Ching 係邊apply ah

Ching 係邊apply ah

係囉 我之前人工雖然低,都有一個鐘食飯,同埋啲同事都好nice
我搵咗日本城pt, 尋日返咗一日已經頂唔順quit咗. 嗰間舖係大商場入面嘅概念店, 上頭好睇重要求勁高, 開張咗一個月左右得店主、1個ft同3個pt(計埋我). 首先人工得$39/hr, 我都諗住算啦自己未做過pt當攞經驗, 我仲讀緊書, 學校day off嗰3日有2日返12:30放晚黑9點或者10點, 另一日都係夜班放10點. 我已經講明話第二日返學要早唔想做夜班, 但上頭都要咁編(唔關店長事,佢真心好人教我好多野). 仲有2日係放咗學返4點至8點我覺得都ok冇所謂. 我唔知其他公司嘅pt要做咩, 我依度除咗執下貨收下錢仲要點貨、埋數、去銀行入數同派傳單, 由於嚴重唔夠人, 有時一日得2個人喺舖頭, 如果個阿姨去咗廁所我就要自己一個hold住成間舖, 我冇經驗, 而且得返咗一日工連有咩貨都未清楚晒就已經要做咁多野真心chur. 真心問, pt做晒上述嗰d tasks係咪正常㗎? 我驚係我自己太過唔捱得, 依家都唔知搵唔搵其他pt好.

走啦on9 $39
我返一日等於你做30個鐘

走啦on9 $39
我返一日等於你做30個鐘

呢d比師奶做架 佢地最撚鐘意呢d工

求介紹
咪做collectpoint,包你一定後悔,忙到你仆街仲要畀啲閪女人周你,講啲說話勁難聽,當pt唔係人咁

我要啊!想做好耐
可唔可以介紹

@metallicaismydad

https://t.me/benny2459
求介紹 巴
有冇人今日(25號)得閒,有餐廳兼職一日,冇乜野做嘅,上環,57/h 包食 即日現金出糧 1200-2200
57/h 急要人 黑褲 黑鞋

https://t.me/lihkgchan
有冇人今日(25號)得閒,有餐廳兼職一日,冇乜野做嘅,上環,57/h 包食 即日現金出糧 1200-2200
57/h 急要人 黑褲 黑鞋

https://t.me/lihkgchan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞