2017年part time集中營

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
返緊誠品d專櫃 賣d特色野 有成60蚊個鐘 仲未計commission(係你冇睇錯 part time都有佣分)
返緊誠品d專櫃 賣d特色野 有成60蚊個鐘 仲未計commission(係你冇睇錯 part time都有佣分)

Wherein

17歳 得唔得
要做咩?
今年dse

17歳 得唔得
要做咩?
今年dse

同你一樣

17歳 得唔得
要做咩?
今年dse

同你一樣

More
有無人做過韓國化妝品店?例如etude house,innisfree
聽日有工 有意留tg

https://t.me/typesheep

17歳 得唔得
要做咩?
今年dse

同你一樣

18歲 今年dse得唔得?
有冇人做過三聯人工點樣

同問 聽講唔夠40
4.30到北角 上船做自助餐

50/h,5pm-10:30pm

有意留tg
4.30到北角 上船做自助餐

50/h,5pm-10:30pm

有意留tg

即日
聽日有工 有意留tg

https://t.me/c1128

17歳 得唔得
要做咩?
今年dse

同你一樣

More

Detail

17歳 得唔得
要做咩?
今年dse

同你一樣

More

Detail

有興趣

17歳 得唔得
要做咩?
今年dse

同你一樣

More

Detail

有興趣

https://t.me/thw1212

求推介
有冇人做UNY?
有冇人做UNY?

有介紹?
新東補選 80up以上一個鐘 有冇人想返

有意
Tg:https://t.me/lihkg222
招人返銅鑼灣ikea sales
平日極hea 無咩野做 around 45/hr
tg:Hakugi2519

聽講啲呀頭pt當ft用
交更要交好多
係唔係真

交更真係睇你呀頭係邊個 不過正常你一個月50個鐘左右都ok
招人返銅鑼灣ikea sales
平日極hea 無咩野做 around 45/hr
tg:Hakugi2519
<<電子系統推廣員>>
2017年4月30日-5月3日(需全期工作)
時間: 1200~2100 (每天工作7-8小時)
時薪:$55(1小時有薪飯鐘)
地點:黃埔,旺角,屯門,太古,沙田

工作內容:
鼓勵客人開設戶口,推廣電子系統app,解答客人查詢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞