[LIHKG] 皮革工藝、皮雕技術研究、分享討論區

702 回覆
56 Like 2 Dislike
個馬屎忽真係好靚

真係好正,下次有錢玩horween
想問有冇人有用 打斬鉗? 即係鉗d斬位 出黎,因為而家做左港奴,冇時間係日間 打斬,放工番到屋企又驚嘈到人

如有人用,可唔可以介紹下邊隻好用

日本elle夠晒用,同埋真係幾好用
想問有冇人有用 打斬鉗? 即係鉗d斬位 出黎,因為而家做左港奴,冇時間係日間 打斬,放工番到屋企又驚嘈到人

幾錢到
係咪有唔同斬數揀? 定係可以轉頭

遲d諗住淘個電批,拎黎磨邊/收邊,應該有效率好多

發覺淘寶有兩款,想淘隻試下,你地覺得邊隻好

菱钳 无声菱斩 斜平斩 平斩DIY手工打孔缝皮工具打孔器超硬
http://detail.tmall.com/item.htm?ut_sk=1.VKUvMvcC6roDACfIWMXGtSkc_12500477_1483168294.Copy.detail&id=36284206427

乐言皮艺正品无声菱钳4mm间距1/2/4齿手工DIY皮革打孔工具10327
http://detail.tmall.com/item.htm?ut_sk=1.VKUvMvcC6roDACfIWMXGtSkc_12500477_1483168377.Copy.detail&id=541227085734
整m
隻色上到好怪

隻色上到好怪
係淘寶買左兩個植鞣皮既散紙包
想問可以用咩方法寫個名上去?

可以用辣雞/stamp

個散紙包邊度買?求link

pish
個馬屎忽短財好靚
好想買番個

隻皮真係好靚
收到個巴打都好喜歡

係咪都要過千蚊?窮撚學生哥一名

要架,因為淨料都已經過千
不過有d皮唔係咁貴都可以好靚

咁如果想買cardholder又大概幾錢倒

你指馬屎忽?
都要近千架啦平既話

仲以為cardholder好似簡單啲唔洗咁貴添
個馬屎忽短財好靚
好想買番個

隻皮真係好靚
收到個巴打都好喜歡

係咪都要過千蚊?窮撚學生哥一名

要架,因為淨料都已經過千
不過有d皮唔係咁貴都可以好靚

咁如果想買cardholder又大概幾錢倒

你指馬屎忽?
都要近千架啦平既話

仲以為cardholder好似簡單啲唔洗咁貴添

係隻皮太貴,其他皮還可以唔洗咁貴
留名

隻色上到好怪

呢隻瘋馬皮?
留名
舊年淘左套工具返嚟但未用過

學左一個星期

隻色上到好怪

呢隻瘋馬皮?

植鞣

可以用辣雞/stamp

個散紙包邊度買?求link

pish

Sor skip左

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【植鞣皮复古小钱包日韩男士钱包男创意零钱包真皮硬币包青年女士】¥gScuTScZwT¥http://c.b1yq.com/h.XctGaT?cv=gScuTScZwT&sm=d7347b
有冇聯絡方法
想搵巴打你傾少少野

見到啲線整齊好開心其實

英國牛皮,隻皮本身好有紳士味

養皮就好似養仔咁
樓主個袋訂造大約咩價

留名

前輩
留名

隻色上到好怪

呢隻瘋馬皮?

植鞣

用咩上色?
樓主個袋訂造大約咩價

你指個totebag?
意大利a grade, 3k幾
想問bizon 同Columbia 皮有咩大分別
見兩樣價錢相差好遠

呢隻瘋馬皮?

植鞣

用咩上色?

上左兩層牛角油再上左三層依隻色

學左一個星期

一個星期皮雕就咁既水平,超勁wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞