[LIHKG] 皮革工藝、皮雕技術研究、分享討論區

702 回覆
56 Like 2 Dislike

我覺我呢款型D
[img][/img]

又得姐 不我唔掛出黎有個鈎好似怪怪地

你試下去ig fb打workshop,handwork搵下款,應該200蚊左右
一係有冇興趣一齊去中環碼頭睇下明天,撚自己一個唔敢出

其實我冇咩研究
本來見到半月形個款幾靚不過好似好大個
我諗住袋褲唔掛出黎
應該揀咩款

幾年前整,我個人鐘意呢種
我都唔鐘意吊住,我通常放褲袋

呢款市價幾錢到?
我見呢隻通常都12cm長好似好大

市價真係唔知
好少去研究人地個價
我做出黎講得值咩價就咩價架喇
4舊左右啦我就

幾年前整,我個人鐘意呢種
我都唔鐘意吊住,我通常放褲袋

呢款市價幾錢到?

我覺我呢款型D
[img][/img]

掛住好嘈架嘛
星期四同五,中環碼頭有市集,有冇巴絲一齊去

到幾點
星期四同五,中環碼頭有市集,有冇巴絲一齊去

到幾點

3-8pm
諗住整個card holder送俾人,但整個一次廢事自己買咁多工具,上d ig shop問workshop要幾錢,暫時問到最平都要$560
諗住整個card holder送俾人,但整個一次廢事自己買咁多工具,上d ig shop問workshop要幾錢,暫時問到最平都要$560

去外國睇吓

考慮下材料包

邊款呀、睇下幫唔幫到你

去外國睇吓

考慮下材料包

想自己一手一腳整,材料包好似假手於人

邊款呀、睇下幫唔幫到你

card holder,3卡位,1暗格,1相位

去外國睇吓

考慮下材料包

想自己一手一腳整,材料包好似假手於人

咁連埋工具真係要咁嘅價

560我買有牌子既都得啦,洗鬼幫親街邊d垃圾皮革佬

呢個真
不過佢連材料包都覺得假手於人嘅我諗牌子野唔會係佢嘅選擇

呢個真
不過佢連材料包都覺得假手於人嘅我諗牌子野唔會係佢嘅選擇

我見到網上代購coach嘅card holder先$450有找,如果workshop太貴,我直接買就算,都叫做有牌子,好過買幾百蚊假手於手嘅材料包返黎整
lm

去外國睇吓

考慮下材料包

好耐之前幫襯過呢2間,你去問問
呢間新開,個店主好好人,d野好特別同埋唔貴,不過係土瓜灣,唔方便
https://m.facebook.com/handyhandwork/?locale2=zh_HK#!/handyhandwork/?locale2=zh_HK

呢間好多款,好多手作人都會租佢個場教班,所以款好多,睇岩拎卡片就ok, 地點係尖沙咀,好方便
http://hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail.html?id=ABJGD1owBwtZHgNo&p=1

Btw, 有冇興趣一齊去中環環頭睇

邊款呀、睇下幫唔幫到你

有意就留tg la
不過560算公道架喇如果手工好

呢款市價幾錢到?

我覺我呢款型D
[img][/img]

隻黑鈕幾靚,深水埗唔見有
邊到買

整左個

想問下中間條gap點整得冇咁明顯?
只用cmc

幼紗紙磨

我覺我呢款型D
[img][/img]

隻黑鈕幾靚,深水埗唔見有
邊到買

唔知,人地fb相,唔係我整。
我估唔係深水埗就係淘寶

整左個

想問下中間條gap點整得冇咁明顯?
只用cmc

幼紗紙磨

幾靚

到手

邊款呀、睇下幫唔幫到你

有意就留tg la
不過560算公道架喇如果手工好

lam0102
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞