[LIHKG] 皮革工藝、皮雕技術研究、分享討論區

702 回覆
56 Like 2 Dislike
想自己整個card holder,要幾錢?

如果冇工具,第一次加加埋埋都要200幾啦

係邊到買會平啲?

係邊到買會平啲?

Tb

整左個

想問下中間條gap點整得冇咁明顯?
只用cmc
上網買咗個
一直都覺得好靚
但係覺得好貴
我自己整一個大約要幾錢到

我反而想知上網買幾錢
Btw 就算俾你買齊所有野平好多都未必整得返呢個樣
價錢某程度上手工費佔好多

係邊到買會平啲?

Tb

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【diy手工皮具皮革工具套装手缝皮艺皮雕钱包制作工具基础套装diy】¥3El7Swau8C¥http://c.b1za.com/h.24bslu?cv=3El7Swau8C&sm=65ea6a

我自己就買左$99 set

本身鐘意日牛,又買唔起名牌皮袋,的起心肝自己整

係邊到買會平啲?

Tb

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【diy手工皮具皮革工具套装手缝皮艺皮雕钱包制作工具基础套装diy】¥3El7Swau8C¥http://c.b1za.com/h.24bslu?cv=3El7Swau8C&sm=65ea6a

我都係wo same!!

係邊到買會平啲?

Tb

皮你都係呢間買?

Tb

皮你都係呢間買?

皮我係香港買
一間係葵芳果邊
The Leder_ _
一間係太子 leatheri_ _
上網買咗個
一直都覺得好靚
但係覺得好貴
我自己整一個大約要幾錢到

我反而想知上網買幾錢
Btw 就算俾你買齊所有野平好多都未必整得返呢個樣
價錢某程度上手工費佔好多

60usd

Chestermox 先60USD?
唔貴喇起碼用2,3年都冇事,除左線有機會斷
計返5毫子一日都唔洗

60usd

Chestermox 先60USD?
唔貴喇起碼用2,3年都冇事,除左線有機會斷
計返5毫子一日都唔洗

個牌子出名?

睇佢ig覺得佢手工好靚
用嘅皮都係好嘢
仲有影相都好有技巧

頭先藍色嗰個係你嘅定上網搵?
學左整皮一排, 想請教巴打呢個袋係用咩整, 問過呢間學整要500幾蚊, 唔係好想比錢住, 有冇巴打求簡單教學
就咁睇好似係羊皮, 但面果浸點整???

學左整皮一排, 想請教巴打呢個袋係用咩整, 問過呢間學整要500幾蚊, 唔係好想比錢住, 有冇巴打求簡單教學

面果浸似係布?
拋磚引玉:
睇開YOUTUBE教學, 有冇巴打都可以SHARE多D教學出來?

無須手縫,幾分鐘即可完成皮革卡片包
https://www.youtube.com/watch?v=mV65HGJbn1c&list=UUp8EYen19NRzFX-Bq7V5v6g&index=12

面果浸似係布?

睇落似, 但又好似唔係, 困擾左我成個月

係邊到買會平啲?

深水埗一定最平,不過你長整定點,屋企冇位好麻煩

邊種

其實我冇咩研究
本來見到半月形個款幾靚不過好似好大個
我諗住袋褲唔掛出黎
應該揀咩款

幾年前整,我個人鐘意呢種
我都唔鐘意吊住,我通常放褲袋

呢款市價幾錢到?
我見呢隻通常都12cm長好似好大

我覺我呢款型D
[img][/img]
星期四同五,中環碼頭有市集,有冇巴絲一齊去

呢款市價幾錢到?
我見呢隻通常都12cm長好似好大

我覺我呢款型D
[img][/img]

又得姐 不我唔掛出黎有個鈎好似怪怪地

你試下去ig fb打workshop,handwork搵下款,應該200蚊左右
一係有冇興趣一齊去中環碼頭睇下明天,蠢撚自己一個唔敢出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞