[LIHKG] 皮革工藝、皮雕技術研究、分享討論區

702 回覆
56 Like 2 Dislike
想自己整cardholder同筆袋

係咪好難搞 點入手好

皮革工藝本書有筆袋紙樣教學 跟住整都唔錯, card holder 就youtube 好多教學

驚3分鐘熱度
有冇邊間淘寶啲工具好推介

買2,4齒菱斬,𠝹刀,蠟線,針,cmc 同皮就可以整card holder(好似係)

淘寶好多入門套裝, 好似都係7,80蚊人仔

即係間間都差唔多
即係間間都差唔多 ?[/quote]

幾廿蚊貨仔係咁上下
想問下大家會係邊度整皮多?
屋企隔離有個癲婆,少少嘈就發癲
想問下大家會係邊度整皮多?
屋企隔離有個癲婆,少少嘈就發癲

俾我就唔理佢啦 到11點就停手
喺兄弟買皮可唔可以揀五尺咁? 我見好似最少要十尺?
Thanks
我有個問題想問,我見ig shop 有好多自制既皮革成品, 件件都好靚, 而且產量又好多,到底係咪真係整到咁多

定其實係入貨💩
有無巴打可以share你地既紙樣

呢啲緊係自己畫啦
紙樣係作品既靈魂黎
相信度一個好既紙樣都花好耐時間
所以應該冇乜人會比

呢啲緊係自己畫啦
紙樣係作品既靈魂黎
所以應該冇乜人會比

我見有啲整得好靚既ig shop佢地用AI整曬全部部件出黎 有埋打斬位置一點點咁

我失敗左好多次都未做到畫到一個好少少水準既紙樣

利申斷斷續續整左一年 造過一個銀包幾個cardholders ,仍然係新手

呢啲緊係自己畫啦
紙樣係作品既靈魂黎
所以應該冇乜人會比

我見有啲整得好靚既ig shop佢地用AI整曬全部部件出黎 有埋打斬位置一點點咁

利申斷斷續續整左一年 造過一個銀包幾個cardholders ,仍然係新手

其實人人都有自己做法 你都可以搵自己一套既方法 我相信冇話有一個方法絕對正確
著實用ai畫返d線唔難 但你個作品要還原返想要既野先難 同埋紙樣要慢慢adjust 嫁喇
靠人比紙樣長遠黎講都係搞唔掂

呢啲緊係自己畫啦
紙樣係作品既靈魂黎
所以應該冇乜人會比

其實人人都有自己做法 你都可以搵自己一套既方法 我相信冇話有一個方法絕對正確
著實用ai畫返d線唔難 但你個作品要還原返想要既野先難 同埋紙樣要慢慢adjust 嫁喇

其實淘寶有用機整嘅膠板
如果你好需要嘅淘都ok

呢啲緊係自己畫啦
紙樣係作品既靈魂黎
所以應該冇乜人會比

其實淘寶有用機整嘅膠板
如果你好需要嘅淘都ok

好!!我睇睇先 thanks
留名
你地果本皮革工藝書係邊買

我係博客來買

我係博客來買

我見個運費等於本書咁濟 有冇啲平啲嘅地方買

我係博客來買

我好少單買 我買好多書
你想單買一本?

我係博客來買

我好少單買 我買好多書
你想單買一本?

好少買書 有咩野抵買
另外想問有無啲中價法斬推介 新手想升下lv 預3-5百蚊一支斬
岩田斬啊法國乜乜乜個啲好貴 我怕浪費左
另外想問有無啲中價法斬推介 新手想升下lv 預3-5百蚊一支斬

岩田 同 army 都好似係3-5百一枝咋喎

岩田 同 army 都好似係3-5百一枝咋喎

我見8齒一支好似過千喎 岩田斬
淘左套工具 好撚大浸味 而家有啲悶悶地嘅感覺 係咪中撚左毒
有冇師兄免費教?
有冇師兄免費教?

整乜
有冇師兄免費教?

整乜

有晒材料,但試左幾次都失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞