[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我覺得ok

利申 同一間 $6188 underarm + full face
20 beauty 第二次純分享

本身我係同朋友一齊join underarm+full face嘅, 佢本身佔大廈三層
但無啦啦有一層分咗家咁, 仲要分開咗我地兩個, 冇得grp 返一齊

講返正題
我係19樓做嘅
第一次打面, 感覺都ok嘅, 摸上去滑咗
大概打咗50吓

underarm 每邊加咗50吓

個姐姐都幾nice

但我個fd 唔好彩去咗16樓話服務態度差咗, 遲咗少少有說話聽

但so far so good ge
好耐冇人提過cutiX
我只係脫過1part 覺得都ok
但見好耐冇人講 冇再join其他位
how much
想join 手腳
係咪要成2個月前預約?
我想約做full face但一個月後做(第一次) 係咪而家book定差唔多
我今日做完, book 到 22/4
佢今日講咗有個plan 係全手全腳一萬蚊
仲諗住上去試個688
今日去試左688 每part剩係打幾下 係真係幾下
全程都有keep住sell
有個staff勁西
不過都會keep住去 睇下之後效果點
頂呀,岩岩join左全手全腳萬7蚊
脫underarm 20beauty定a+服務會好啲
見20beauty出咗學生價 $688 但a+ $980
唔知揀邊間好
我underarm 每邊打咗50吓
朋友每邊80吓

利申 20beauty

btw 20beauty 你直接打上19/F 搵bobo,service 會好好多, 上車個姐姐講嘅

打手死全家
今日去咗a+ 總體來講算唔錯 但打得好似有啲快 唔知算唔算拖光
佢地真係打得勁快下 效果算ok但冇做過其他比較唔好
過左四次之後難book到痴線
返一至五office hour既人唔建議幫襯佢地
比較唔到
屌 d記真係世紀大黑店
唔係兩年前on9 join左都唔會繼續上去,underarm脫左兩年都未撚脫完,次撚次上去都sell我cps,岩岩差啲比佢sell到,好彩比左張爆左limit既卡佢碌 成千蚊次真係不了
利申 窮撚
有冇人去過noble pure脫毛?
見佢$1800脱上唇幾抵咁
絲打們第一次做脫毛會係屋企自己剃乾淨先 定係唔剃上到去等佢幫你剃?因為book左ilp 佢叫我唔好剃毛直到上去做 話要檢查毛髮 但腳唔剃點頂到咁多日 同埋追post話佢會剃得唔乾淨
upper lip 細部位
大把地方 $980
黎緊星期二join 左yannis 2000plan,好驚中伏但窮學生無錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞