[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
心思思想做全手 但呢個位有d雞肋唔想做咁貴 有冇人join過indigo beautx?
好想做全身
beauskin 同 20beauty 差成10K
唔知點揀
仲有無其他CHOICE?
今日俾左500蚊按金d記做underarm同lip
學生8千3左右
之後先上嚟追post好似好多人踩
我應唔應該放棄嗰500蚊轉其他公司
乜依家貴咗咁多
佢16年sell我學生價做underarm 同upper lip都係5000左右
你覺得有無用啊 仲要係咁話6次就無曬
唔該你啊 我應該都會放棄500蚊按金
佢有無冷靜期?有嘅你可以試下上去拎返?(記得叫朋友陪你一齊去)
我聽日去問下先 我見張單寫左24小時內可以退錢!
知道 唔該曬你啊
前排join咗a+脫全手腳
個人打得有啲hea
不過過咗一星期啲毛係生得慢咗
同埋冇以前咁吉 好期待七月打第二次
好想脫bikini 但學生負擔唔起咁貴
想二千蚊鬆d脫full bikini係唔係mission impossible?
你俾得起八千幾就去m記好過去d記啦
yanis?
就喺自己衰無做曬資料蒐集諗住d記都聽左咁多年實無死 反到屋企唔覺意禁到依個post先知比埋錢應該會中伏
咁你搵fd陪你去睇下拎唔拎得返$500啦
唔得就蝕俾佢好過硬join
如果去m記就搵人refer你拎個七五折啦
Yanis我見佢2000揀4個部位 但得v line i o位揀 可以脫到full bikini?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞