[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
bikini 位包唔包肛門啲毛?
想脫但怕醜

你邊間脫?
個鼻表面有啲好短嘅毛 搞到成日好似好多黑頭咁
見到20BEAXXX有得$1600淨係脫個鼻
但係咪好難bk同埋會sell?
有無人做左之前a+ full legs送既facial 有無sell?
Book左下禮拜做
點解有得送?
想問下依家2xbeauty 全手全腳幾錢?
做完aplus 2日 佢話啲毛頭呢幾日會甩 但點解我好似冇甩過咁
我做underarm
千祈唔好去lumiere
勁 hard sell 又唔pro
價錢都唔係特別平
本身諗住去間唔好咁 hard sell 靜靜地做點知都咁差
心思思想做vline/full Bikini位....有無絲可以分享下
做full bikini位好老尷
我join左plan但係m到要下個禮拜先做,佢叫我剃乾淨啲,好驚剃損
同問有冇人分享下?
佢叫我唔好乾剃沖緊涼既時候剃,沖緊涼我驚睇得仲唔清楚
可以去sasa買專for bikini line嘅剃刀,同埋最好順毛剃,即係向下
做左幾次full bikini之後好開心
我都係用bikini剃刀 乾剃都冇問題
但做咗2次之後都冇乜點甩
我都係 做到第2次完全唔覺有甩過 淨係覺生慢左少少 啱啱做完第3次仲等緊效果 不過咁脫法脫到2046都未脫完咁 有無過來人分享下是咪正常情況
做咗full bikini 已經兩星期
的確生慢咗 生出嚟又唔痕 不過仲要剃
第一次都應該算係咁 利申a+
我第一次脫 甩就唔覺 但有幾忽好似唔生毛咁 但見到有毛係入面
好奇怪 啲毛一忽忽
我起a+脫,上兩次效果麻麻,所以上次我叫佢較高啲度數,因為我忍得痛,個次效果就唔錯。所以如果各位忍得痛,都可以同佢講之前效果唔得,叫佢較勁啲。
我初頭都以為甩到一忽忽 後來又生返啲毛出黎 好似無效果咁仲慘過一忽忽
多謝絲打分享

我都係A+ 第2次我都諗住叫佢開大啲 但佢話已經開大左少少(但仲係4度) 最後照佢意思無再加大度數

唉次次都覺得脫underarm仲痛過bikini 一早想講叫佢開大啲 之前啲錢好似嘥左咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞