[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我都係星期六去做 join左underarm同小腿
其實想做埋全手 但唔記得問埋價錢
好緊張 終於可以擺脫underarm既毛毛
我之前有講過阿 你試吓search吓 我廢事講多次啲人會以為我打手
人生第一次脫毛好快就完左
今日上A+脫全手加underarm
早過booking時間10分鐘上去 坐一陣就有得入去
成個過程連填問卷 治療師講解 到真係打 再俾錢都係一個鐘頭內就搞掂
好想快啲脫晒啲毛毛吖
個時試underarm都有啲唔係好頂得順 脫full bikini唔知會唔會痛到叫
我脫完好似冇咩改變
第二日又生返啲毛毛出黎
準備第二次full face

2x beauty
早到要等
上次塞車遲到唔俾我做要再約過
我自己唔係好怕痛
之前試做過underarm無咩感覺
不過full bikini就唔知會唔會好痛 好鬼緊張
咁岩
我諗緊join唔join埋full leg
個價錢好吸引 但唔知a+脫腳得唔得
真係唔好遲 因為佢好full
有朋友遲咗三個字有得做
不過有說話聽
頭兩三次打full bikini 我覺得好撚痛
full bikini yanix定20好
打完覺得點 有冇生痘痘
反而次次睇到喎 underarm 打過12 度
利申 係instaskin 打
980係包幾次
打咗兩次, 兩次前後都瘋狂補水
暫時都係出咗兩粒點點瘡
全手打得多唔多下?
我第一次打underarm每邊4十幾下
第二次每邊3十幾下
想脫全手
有興趣全手全腳
唔知繼唔繼續係20beauty 好
唉屌我都係貪平
佢而加有個staff唔知係咪新黎,叫Ming ,好過nicole好多。
我都唔9知佢部deka機有咩用,完全冇效,你下次做留意下
講起呢間黑店都嬲
未join既停一停 諗一諗
由全腿$10xx 開始join, Join左半年既我係極度不推薦

1. 口講有gentlelase 實際打係deka
Deka 用係我身上係效果勁慢
我本身毛粗同黑 suppose 好吸光 會快見效
之前係Devon 脫underarm 打五次已經無7-8成 同埋幼左好多
呢度打左5次都仲係無分別 毛都無幼過

2. Nicole 同啲職員都唔識打
走左嗰個heidi 係打得幾好既
Nicole 同埋之後黎嗰個大陸人打親都無影手咁 郁得好快 叫左慢啲會慢一陣 之後又快番
呢個都係另一個無乜效既原因
同埋佢地脫毛手勢都好差 仲敢上個啲醒醒定定脫晒毛先上

3. 垃圾service
幾乎無一次準時開始到
我book 12:30 部機要warm 20-30分鐘先打到
大佬你明知部機一開機要等咁耐先用到 你唔撚識提早開定?要等個客到左先開 次次都嘥好多時間係度等

我本身諗住比左錢 點到捱到脫清/佢執/改名然後無得打為止 唔想嘥左啲錢
但上個月去個次 約左12:30 去到未開門 個職員都無得入 話鎖匙係Nicole 到
Call左佢十幾廿次全部唔聽 完全無交帶
我當然唔撚會等佢到番黎啦 電話都唔聽鬼知佢幾時番咩 但我有whatsapp叫佢比番個交代我
個Nicole 一點幾之後終於上水 仲好意思講大話 話自己係centre入面訓左
你係房入面會鎖到門出面既鎖?
作故仔都作個合理小小架啦
自此之後 永遠blacklist 呢間野
筆錢當比左個乞衣

我特登唔加密 等全世界都可以了解多啲 I Le Pearl 再決定上唔上去
以上有講大話既 我一世都脫唔清啲毛
其實有無人真係用過Gentlelase個部?
我打左五六次都無特別覺得自己d毛生慢左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞