[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
有冇絲打想上去20beauty做?
2人同行平d
點解咁攪笑會變到咁
lm
你脫左幾耐 先見到效果?
今日去左Yanxs,non peak hour
$2000$5part
雖然見到有差評 但我係學生冇乜錢 就照去試下
我早左10分鐘到 因為之前見有絲打話要等好耐 所以預早啲到
上到去得一個人等緊
一到原先預約左嘅時間 就即刻有人黎同我講解下啲plan
坐左幾分鐘就有得入去脫 勁好彩
脫緊過程唔算sell 正係簡單介紹左幾句其他plan
個Staff都幾nice
我脫全手全腳 好似幾分鐘就搞掂咗
不過我冇乜經驗 所以唔知打得算唔算仔細

之前去過Devon join 688 two parts
相比之下 Yanxs 冇咁sell同串
打得仔唔仔細我就唔識比較
希望之後都係咁順暢

打到有啲似打手 不過咁嘅價錢 真心覺得可以
我 full body都係十分鐘咁上下
d呀姐次次都叫我約時間要講明多part預多d時間比我
明明好快打完
yanxs用咩機
想問做full bikini 755最平邊到?學生冇錢 唔係好怕sell
755機
GENTLE LASE
唔好意思好似有啲伸手 其實有做過功課 係想知l位係咪陰唇位?如果要做full係咪一定要做寫明full果啲
暫時見最平都係20beaty ?
我都係一折嗰時join全身
個人勁懶 因為要6-8個禮拜先可以做返同一個位我又唔係好記得自己做過乜位 所以到而家都淨係做咗2次定唔知3次 但啲毛已經生慢咗同少咗

上去之前勁驚會sell 因為連做facial都冇試過 好驚 但完全唔會sell 啲姐姐又勁nice 不停問o唔ok 痛唔痛咁 我呢啲窮學生已經好心足
我去開cwb嗰間 我男友陪我上去嘅話佢地會比埋嘢飲同蝴蝶酥佢食
你有冇試過佢個免費體驗先join?
我book咗佢個體驗但好似冇人理我
定係我應該直接上去
睇咗呢個post,去咗Instaskin脫underarm,點知佢話要買個修護藥膏,$100。自己第一次脫,以為脫完要買先得,就買咗,後黎問係其他公司脫毛既朋友,佢地都話佢地都唔洗買呢D藥膏,亦都冇跟藥膏,就咁脫完就走得
依家好似俾藍罐曲奇
如果依家join去做有冇伏?照計上曬報應該唔會再咁掛
27號係a+做咗第一次underarm, 今日29已經生返曬出黎,好似無打過咁 想問係咪正常?
呢間野咁多新聞是非
勸你都唔好去
分分鐘隨時執
個幾2個月冇上喇我 掛住讀書 人住九龍西 懶得去 等佢開朗豪坊先去 你去開邊間
我下次去完再報告
我前幾日去咗呀 nicole唔喺到 打完就走得
無事發生
我反而就快成個月都係生得兩三mm 唔知下次脫係咪應該早5日剃定
我去九龍灣,但遲啲都諗住轉去朗豪坊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞