[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
啱啱aplus打完underarm 有痛有燶味 同之前係dbp完全兩種感覺 dbp似r痕

一上到去就填表 然後入房講解下 問佢幾多次先清曬 佢話正常10次就差唔多 同埋頭4次一定要連續做 7-8星期1次 唔連續做好似會冇左保養

消毒嗰啲會係你面做抺 幾好禮貌 同埋一做完就出去俾錢bk下次就閃人 完全冇sell過
a+ $980 underarm 寫話永久保養
即係980可以脫到無曬?
咁平會唔會有伏
我bk左聽日去打
我都好驚清唔到
佢係咪無講明會做幾多次
即係980做幾多次都得?
絲打做完講下感受
啱啱aplus打完underarm 有痛有燶味 同之前係dbp完全兩種感覺 dbp似r痕

一上到去就填表 然後入房講解下 問佢幾多次先清曬 佢話正常10次就差唔多 同埋頭4次一定要連續做 7-8星期1次 唔連續做好似會冇左保養

消毒嗰啲會係你面前抺 幾好禮貌 同埋一做完就出去俾錢bk下次就閃人 完全冇sell過
係囉 呢啲位咁敏感
一個唔覺意燶咗就
之前去20beauty打算做688蚊脫腋下
最後比佢個新春優惠吸引左
比左$9500做兩大兩細 雙腋下,上唇,下手臂180度,小腿180度 再加送手背+手指
想問各位絲打覺得呢個價如何?有冇比人伏左?
之前去20beauty打算做688蚊脫腋下
最後比佢個新春優惠吸引左
比左$9500做兩大兩細 雙腋下,上唇,下手臂360度,小腿360度 再加送手背+手指
想問各位絲打覺得呢個價如何?有冇比人伏左?
唔該曬
好似幾諗得過
980包幾多次?
永久 但頭4次一定要連續做
如果男人想脫毛,有冇好推介
我幫男朋友問

唔係想做伸手黨,話比我知邊個post有講過,我可以自己睇 感謝
屌我都係
上次上去打9度又係打到想大叫,佢先幫我較低左一度
痛到癲左
脫o位同後頸有咩公司推介?
我覺得抵 我9月join 同你同parts 要$11500
追完po決定今日去ilp脫全腳,好驚驚
咁平嘅 我做全面+前臂360度 送兩細 要12000
GentleLASE Pro-755nm
(個全名我都係官網睇翻
總知就係755 啦
GentleLASE Pro-755nm
(個全名我都係官網睇翻
總知就係755 啦
你9月join 應該都上過去做過幾次了
想知你覺得成效如何?
d毛係咪生得幼左同慢左?
覺得唔錯 係有生慢同幼咗 本身勁多毛
會生返但好慢 做多幾次會見到d毛無色同生少咗
有冇人去ilp佢係同你做deka機?
佢fb又話用gentlelase pro 775 ,我係咪俾人呃左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞