[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
其實我覺得算抵既 我係用學生價join
我都有兩個朋友係20beauty做緊 佢地遲過我開始但都脫得7788
我都幾肯定係我本身超多毛先搞咁耐
正常架 佢激完d毛唔會即刻甩 係過兩三個禮拜先甩
不過多數激完換落去已經好滑 肉眼睇就會仲見到d毛
今日去devon脫 佢問我仲有係邊度脫其他位
我話yanis
佢同我講yanis d機頭係翻版 所以好易burn
上次脫bikini都burn過幾撻 不過2個星期就脫焦無事
但我仲係吉手 好似冇打過咁
你第一次做?我都唔係好記得我第一次做係點
睇下過兩個禮拜會唔會甩啦 正常會既
一係就度數太低
第一次做吖 佢都開成八度
唯有睇多排係點啦
好想做全手
Aplus yanis ilp beauskin仲未揀到 好想快啲脫
仆街DEVON
SELL我個陣話包既位
去到做又話唔包
同佢對質仲夠膽死話唔會應承到我包到呢D地方
搞到我2頭唔到岸要去第2度做
比佢個頭世界第一咪又係無撚用
想問下a+脫毛比唔比睇電話睇下書
唔想咁尷尬
我而家都係8度 d毛太粗8度都有d痛
點分呀其實
Devon 好似唔包要反開黎脫個d位
之後佢都有sell我 我都係mon post先知唔包 所以去左yanis 夠平
紅點唔係burn wo 我burn既位係脫完第二日有噠黑色既皮咁 'hai hai'地 好似平時d焦咁 不過唔係突出黎既 有時有d人癢癢地 千奇唔好R 會損 過左大約一兩個星期就會甩 甩完就無事
[member]你係join $688 2個part? 唔好去devon打full bikini 唔會反開打 打黎做乜? 淨翻幾條毛係入面仲怪 [member]
808好似打勁多次都仲有勁多 devon越來越hard sell同差 3分鐘就打完2part 細part 我上次
係呀
個時覺得慢少少無所謂
但打落先知係佢度打係永遠都唔會脫到D毛
因為佢唔會打D光去我TARGET既毛度

打光打三兩分鐘
等就等成粒鐘
正仆街黎
Beauskin一折脫毛成日都唔同嘅
之前見到全手$3980
而家要$5680
佢本身一黎就9度 我話痛佢先調低
但我而家同我自己剃唔乾淨冇分別
好似咩都冇打過
佢之後會甩架 我做完都仲望到d黑色一點點
會紅兩三日咁 但摸落就滑
冇紅過 乜都同冇打前一樣
可能因為我毛粗同皮膚乾
我上次去話朗豪坊開會加價
好似呢一,兩日開 咁快加咗價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞