[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
最近係facebook見到有間叫beauty bible $338 一大兩細部位 做12次 有無人試過?
我前2日bk要排到7月30
要6星期喎 差唔多啦?
我對上一次做係5月頭
因為之前試過諗住早3星期bk定先,比佢話太早,最多只可以早2星期bk,叫我下星期先再bk過
依家過左5星期,其實即係早1星期bk
我本身都預佢要7月頭先有位,屌佢同我講7月尾
而且依家做完之後又唔可以係間野到即場bk下次(以前係可以既),依家話一定要wtsapp bk
其實devon都好叉難book, 今日已經book到8月尾,利申,我得星期六得閒,都痴痴地

上去做仲要sell我面轉755機,我面808,腳755,我話腳都冇料到,仲多左,佢就話我黎得少,我心諗你易book我就唔駛咁耐啦⋯⋯一甩期就要等二個月!重點係我免疫系統有事,黎緊要長期食藥,仲叫我俾錢轉join755,都傻傻地,話join住先,幾時黎都得!幫我做既姐姐一聽我食類固醇,就算停左藥三星期都即刻話問下先啦!我自己昆佢話問左醫生冇事佢先肯幫我做,條女都唔知係咪發錢寒
佢話夏天多人 所以難book
但老實講 808真係無咩效架
我冇同佢講面冇效,佢問先講面同腳冇乜料到,腳仲多左,我自己808脫underarm有好明顯效果,所以我先對比到,基本上我依家keep住食藥,係完全唔打得,我係偷雞去打咋,咁我都講明要長期食藥,仲sell我做乜9,俾左錢都打唔到
之前係d記整左唇同加拿大
但真係好貴
而家想揾間平靚正整手腳同一間好小小做bikini line
睇左成個post都未決定到
ilp定20beauty整手腳好?
m記整bikini line似好小小?
求大大比下意見
Ilp之前睇絲打啲留言又起壇又唔知用部咩機打真係唔好制呀
我之前join 20beauty 個兩人減500以上嘅plan full leg + full bikini 覺得唔錯,係第一次嗰個差少少
打完之後用棉花幫我擦cream,點知漏左成塊棉花係我v位
而家so far做左兩次都冇sell
但想問下各位係20beauty 做嘅絲,你地係咪永遠set好邊個幫你脫?我本身嗰個叫ruby, 但兩次都好似唔係佢打
係,所以我先咁嬲,明知人有事仲好意思繼續講,要幾黑心先講得出
佢sell我加3000
有興趣呀求留tg
我係每次都同一個治癒師 book時間嗰陣佢地會就返時間 唔好撞咗治癒師放假
但真係好貴
求大大比下意見

宜家決定去yanis做
好似最平2000 4part可以做全手腳?
有無伏?無我就狗衝啦
去bearskin 服務勁好 0 sell
上去試做左次
7980全腿好心動
唔會,但一定要搽保濕
脫完會有幾個位好似生暗倉咁紅左又甩皮 係咪burn左
Yannix booking好full 打又打得快同hea過⼃⼂
膝頭好似另外一PART
但真係好貴
求大大比下意見

宜家決定去yanis做
好似最平2000 4part可以做全手腳?
有無伏?無我就狗衝啦
膝頭好似另外一PART

咁我又要加錢做多part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞