[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
忍得痛 但驚叫佢開大啲會burn
我諗頭幾次會怕你burn先做低D度數 我做緊第六次度數去到7
不過佢都有keep住問我痛唔痛 接唔接受到
你自己睇部機定係佢會講你知度數係幾多?
A+好似係俾左4次錢+4次免費保養之後要俾多10次保養錢先會變做永久,咁咪要做十幾次
出面其他鋪頭都要做十幾次嫁喎
好難一兩年就全清
Beauxxin 全手/全背有冇人知幾錢?
有人介紹有冇優惠?定間公司冇做優惠?
想問下絲打多數隔幾耐用返美白產品 治療師叫我隔最少兩星期先好用 忍得好辛苦 平時日日full美白mask咁濟 見到有人話一星期 又啲話24小時後就用得
咁即係做18次都係正常?未開始做唔係咁清楚。
因為啲廣告同埋consult 成日話做8-9次就會唔生咁滯
睇你咩位
背隻啲毛無咁粗
我諗真係要做18次都唔奇
依家係m記脫緊上唇覺得幾好 唔痛
爬左文想係yanis脫埋全手腳
係devon脫$688 underarm同下肚線
但y記既評價有好有唔好 係咪真係睇彩數 同會拖光
學生冇咩錢想平平地做 咁既選擇岩唔岩
m記學生唔係半價架咩?
我想問問做咗full bikini脫毛嘅絲打,我發覺冇晒毛毛之後去公共廁所好麻煩,我之前一向係無影櫈咁小便,唔會坐落廁板
但而家小便如果無影櫈凌空痾,係會去落咗地,控制唔到
你地係咪咁?
我想問問做咗full bikini脫毛嘅絲打,我發覺冇晒毛毛之後去公共廁所好麻煩,我之前一向係無影櫈咁小便,唔會坐落廁板
你地係咪咁?

我會鋪紙巾喺廁板 (中間位)就算射出黎都有野墊住
想問下係咪粗既毛打既度數會大d
幼既毛度數可以打細d?
有疤痕 同 有印 既地方打唔打得?
完全無諗過會有呢啲問題
你地係咪咁?

完全無諗過會有呢啲問題

唔洗突登買呢啲啦
去得多會慣
痾慢啲就得 唔係咁大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞