[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
哇好開心呀 想問下其實點至唔適合打
爬左半個post 聽日book左20beauty做咨詢果類野
有冇絲打可以答我 如果佢係覺得你岩打
係要再約時間定可以打埋
既緊張又期待
有房就可以直接打埋
哇好開心呀 想問下其實點至唔適合打

沒皮膚病(例如濕疹個d)皮膚唔係特別黑
沒長期服藥 沒暴曬過 的話 多數適合打
想問 第一次脫完bikini
生翻d毛會唔會好吉?
好似平時剃完生返出黎咁 之後會甩d
今日打左第一次啦!!
兩層有分別?我尋日去19樓
如果唔係學生有無 referral 想淨脫小腿
各位 千祈唔好去 lumiere ! x 2

我去開朗豪坊做
上年年尾開始Consultant+治療師全部轉晒
轉完之後係 超 級 差!
我同絲打你一樣遇到相同情況

1. 一樣脫毛嘅時候俾佢攻擊+Sell
而且佢比以前嘅人超唔專業
夠膽死打完兩下 先無啦啦返轉頭用剃刀剃毛

2. 出去約時間但俾人捉入房Sell
我上次直頭同佢講唔入房傾啦 因為趕時間
然後個Consultant即刻態度極差
入到房竟然話
「咁而家係咪唔約? 咁你自己打返嚟約?」
心諗 屌 都坐撚咗喺度你唔撚即刻同我約?!
又係你自己話同我約時間

勸未俾錢嘅絲打 唔好幫襯Lumiere!!
a plus 980個plan抵唔抵做?
係咪真係980包永久保養
係呀 但兩個月做一次
thanks
兩個月先一次效果會唔會無咁好
Devon 同instaskin 邊個好啲
見到有人話devon勁sell
yox beautx
688 3個大部位永久
有冇人敢試?
試後報告
今日去左a plus做全腿
服務幾好 個治療師會一邊打一邊同我吹水
本身諗住數打左幾多下 點知講講下唔記得左數
同埋全程冇sell過

跟住前幾日試左20beauty既underarm
開頭做諮詢有少少sell
打嗰時有啲痛同有lon味
跟住好似每邊都打左四十幾下
有無巴試過分享下
有啊 你留telegram我add你
你留比我ok? 唔知邊個 av name
join左m記full bikini
好正!同之前係y記打手腳差天共地
我有2次介紹打上唇free6次,有sis要就tg
同埋refer都有75折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞