[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
yanis真係打得好hea,之前做全手全腿,打完好似冇打過咁,得啲少少地方係打到
有無人聽過20beauty
依加做緊全身3萬8
點解可以咁平
依加做緊優惠全身3萬8
點解可以咁平
我好耐之前係Aplus脫小腿
痛到死
Bikini 應該仲痛d
我約左beauskin 做全身
萬9
我唔係幾忍得痛
Devon 打開10度 見其他絲打14度
係咪可以放棄a+
想買部脫毛機比女朋友做生日禮物
主要係想脫唇毛 但睇左好多文都係講手同腳多
想問下有冇咩推薦? 蔣怡代言個個brand我見好多人都話ok
依加做緊全身3萬8
點解可以咁平
我約左beauskin 做全身
萬9

上網睇20beauty打到人爛腳
絲打萬9小心啲
好驚
但我見佢facebook review好多正皮下
萬9個間唔係20beauty喎
萬9個間我感覺專業過20
不過我2間都未做過
填左join devon $688
但我睇完佢地網站同FB都唔見有小腿 想問下各位邊間小腿好
利申: 窮學生
上年10月a plus有優惠,萬六做全身 (但得8次)
有問過 要non peak架
你唔提我唔記得
不過咁抵真係好啱窮學生去做
買部脫毛機有冇得諗
Devon除左688啲細位之外無咩係平
全身755機要4萬
Devon啲大位唔抵
小腿都$3700
全面幾年前$6000
宜家唔知幾多
Search 左 beauskin好耐但唔多review
知道要等好耐 唔hard sell 部機同Medilase 一樣
仲有無其他人可以share review
$19000 全身好心動

我join 過Medilase underarm 當年$4500 好貴
依家想打bikini full leg full arm
面就驚驚地 自己本身有做808激光facial 唔知做唔做得 上網聽講用755易生粒粒

諗緊join beauskin 定20 beauty full body
呢2個既Bikini review無咩 都有少少驚

淨係脫唇毛就唔好買機啦
出去脫仲抵
用彩光啲毛係會幼左不過都係會繼續不斷生出黎
我自己都用左幾年彩光機
不過我就唔敢打面
打手腳更加煩咁細部打哂成隻腳都要成個鐘
又要等部機cool down
脫幾次就冇哂心機太嘥時間
脫毛機好痛要忍痛
有時會抆到出血用得唔好既話
最衰就係好易毛髮倒生
不過算抆得都幾乾淨
想join devon $688
有冇絲做過 會唔會sell得好勁?
我做過 覺得佢sell得幾勁
兩年前去join $688
話我好多毛 叫我打手呀面呀腳呀咁
比佢叫左join面808 兩年前$9000

已經無去 覺得麻麻
唔知點解好似我特別貴
Medilase 學生全腿17000
有無人想試做脫唇毛呀 我有2個quota
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞