[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#8

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我打完頭4次之後2個月先打一次
不過岩岩嗰次去打bikini位
未夠2個月佢都俾我一次過做埋underarm
同問
全手有冇人有咩好提議
underarm $980 佢地好似都唔會主動幫客約
但如果買左其他唔係$980 既會幫你一路約
到比哂d 錢去到保養期都係叫你自己打去約返

第一次脫毛淆淆哋 想脫手腳
爬曬post但都好似冇咩點提beauskxx質素到底如何
見佢哋個一折優惠 全身都係兩萬 好平但又怕好伏
新人加入 黎緊係第一次脫毛
追左兩個po決定去a+脫全手同underarm
Bk左星期三 而家好緊張
佢幾多次先包保養
8次之後要再比錢,比夠十次(逐次收費)就永久
佢門口個易拉架寫咗
今日去左2xbeauty打第一次
咩位 幾錢
Full face$6000
Underarm$688
Full leg $9500

其實想做full body 不過學生卡冇咁多limit
但係佢話遲啲補返差價就可以轉做full body了
係咪真架 驚佢反口
我覺得我呢種毛孩做full body會抵啲 但唔夠credit
學生價又平喎
20beauty full body真心抵做
我三年前join好似35000
咩位 幾錢

係咪真架 驚佢反口
我覺得我呢種毛孩做full body會抵啲 但唔夠credit
學生價又平喎

脫清未?
今日去左2xbeauty打第一次
咩位 幾錢

預先入定錢落信用卡戶口咪ok
想問下各位絲打打完光有紅點可以點解決? 已經敷緊蘆薈gel
未 我本身好多 幫我做個個都好奇怪點解我做咁耐都未清 不過都好好多了
我d fd就已經做到冇乜毛
咩位 幾錢

係咪真架 驚佢反口
學生價又平喎

脫清未?
未 我本身好多 幫我做個個都好奇怪點解我做咁耐都未清 不過都好好多了

而家清左幾多成?
係咪有d位已經冇生返
生返個d係咪幼左好多唔顯眼?
我小腿同下手臂位都清咗八九成到
但大脾同上手臂就唔知點解仲有好多 我諗清左五六成到啦
唔知關唔關d荷爾蒙事
學生邊有咁多錢 我分期咋
依加做緊31000 佢比我半年內都用返依個價
應該唔會反口啦 我琴日比埋尾數個陣佢再confirm我多次遲啲比返幾多錢就可以轉full body
早做早享受 不過真係幾平

係咪真架 驚佢反口
學生價又平喎

脫清未?

而家清左幾多成?
係咪有d位已經冇生返
生返個d係咪幼左好多唔顯眼?
我小腿同下手臂位都清咗八九成到
但大脾同上手臂就唔知點解仲有好多 我諗清左五六成到啦
唔知關唔關d荷爾蒙事

好多個d位係指 原卦不動 脫完=近孚沒脫過咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞