召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
留名
留名
想問下呢~
點解佢唔俾買尿袋 電器果啲產品嘅
佢話唔支持國際轉運 咁我可以點做

要私集先得
部iphone7一到手就即刻上淘寶買個套用

實物到手好可愛 好鐘意熊本熊
依家除咗個套仲送咗前後面moon貼,計翻條數都只係大概hkd15
第一次留言 分享下
女朋友話要買絲襪,有冇絲打推薦下

想問下呢~
點解佢唔俾買尿袋 電器果啲產品嘅
佢話唔支持國際轉運 咁我可以點做

集運囉

仲問
多謝2位巴打指教

琴日收左12對 未著
新地頭留名
新地頭留名

拎黎撕定著
咩厚度
咩價位
留名

拎黎撕定著
咩厚度
咩價位

搭單問,拎嚟撕有咩介紹 

拎黎撕定著
咩厚度
咩價位

搭單問,拎嚟撕有咩介紹 

無特別啦
撕嘅買一兩蚊對
5D 厚度咁夠
次次拆貨都成手痕

有蟲

其他人冇呢個問題咩?
我黎包吓野食膠先

首先今批全部新零食,目前上面食過好食既有🤗

全部口味各一包,目前只開左豬肉粒...好好味

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【黄胜记猪肉脯黄胜记猪肉干辣味肉柳猪肉粒厦门鼓浪屿特产零食】¥AAcdZsig¥http://e22a.com/h.1aq57l?cv=AAcdZsig&sm=00cffb

唔錯👍👍
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【赵小姐的绿豆馅饼赵小姐的店绿豆饼糕点点心零食早餐饼厦门特产】¥AAcdaAWP¥http://e22a.com/h.1aqgbx?cv=AAcdaAWP&sm=57cbb3

買左海苔同紅棗口味,一盒內有兩小包,超脆紅棗味濃郁👍👍👍之於海苔未開遲吓再包膠啦😝
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【佰翔空厨田园脆海苔薄烧饼干椰子薄烧饼干点心酥脆饼干航空食品】¥AAcdajZz¥http://e22a.com/h.1aqSQj?cv=AAcdajZz&sm=0342b2

利申仲有成箱野未清...我諗應該有排唔會淘野食住😭😭除柯輪D酒心朱古力例外

真係滿滿一箱喔😝🙈🙈🙈
次次拆貨都成手痕

有蟲

其他人冇呢個問題咩?

未試過🤔

準備買呢d 野
屌係隔離留左名先見到呢個post 留名
留名
好波!!
大家好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞