召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
返黎啦

做左CD rom 都一段時間 今次到我分享下啦!

求充氣果兩件包膠

不過要等齊 再寄到香港都應該要一個星期

巴打,爐頭係番香港買,其他全部雜項可以淘寶
睇你好似仲差個擋風板

係喎 唔記得左尼樣野...
我個營,爐頭,睡袋 都晌香港買左啦
之前去左一次, 覺得唔係好夠 又唔舒服, 所以今次買埋尼啲 希望舒服啲
喺呢間鋪買咗幾樣野
黎到先知送漏咗最貴嗰對拖鞋
諗住屌佢喇
一Click入去,發現成間鋪人間蒸發咗
第一次遇到d咁嘅事
希望退款成功喇
做左CD rom 都一段時間 今次到我分享下啦![/quote]

求木柄鍋包膠 [/quote]

有無人運過酒
喺呢間鋪買咗幾樣野
諗住屌佢喇
第一次遇到d咁嘅事
希望退款成功喇

間鋪無左通常都會退款成功
留名

求木柄鍋包膠

你開頭話分享,但後半句你又求人包膠

求木柄鍋包膠

你開頭話分享,但後半句你又求人包膠

我以為係我睇唔到佢有圖
喺淘寶淘d Lolita真係停唔到手 但真係好貴
喺呢間鋪買咗幾樣野
諗住屌佢喇
第一次遇到d咁嘅事
希望退款成功喇

間鋪無左通常都會退款成功

咁都放心d
話說之前買左小小野, 等我試下包膠先

前排屎忽癢買左軍糧 同 火石

軍糧打開之後就有裏面尼啲包裝,
有主食,餸,餅,甜品 同埋仲有包補水粉( 不過之前用左 )
我覺得都唔錯 味道都唔係想像中咁差,當你晌一個冇得揀嘅情況之下

冇咩特別,屋企試過撻 都有火花的,求生必備

另外買左支電筒,前排行大東山 睇埋日落先走。基本上日落完已經黑到忘記媽媽了,只係靠支電筒落山。沿途行都好夠光,照得好清楚 舊電可以叉,又有多舊後備電(好似貴幾蚊)。整體係幾好!
喺淘寶淘d Lolita真係停唔到手 但真係好貴

洗唔洗連個碼都要遮
有無巴絲啲貨卡咗係集運倉? 幾日都未發貨

我俾晒集運費已經四,五日啦, 到宜家都未出貨

29吋喼 超順

兩對假狗鞋 短腳狗係要著呢啲

macbook case
好厚 入面有毛毛 好似好安全

mba 貼
幾厚實

雙11幫阿妹買咗雲尼拿味可樂
38蚊人仔6罐,過咗雙11個價就變咗52蚊
好彩開罐時無爆氣,捱得過暴力運輸

岩岩拆左呢兩件

全世界都知你係社工啦 啲書

社會系 唔是社工

求檯燈link

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(保视力LED小台灯护眼学习大学生宿舍充电儿童书桌卧室床头调光灯),快来和我一起瓜分红包】¥AAcnRXCk¥http://e22a.com/h.1ZCndR?cv=AAcnRXCk&sm=9cd40c

建議買充電
我呢隻係插電 但係我冇插電位 所以用尿袋供電

29吋喼 超順

mba 貼
幾厚實

MacBook袋好冇用 有冇lin 買個黎內小米電腦
坑口邊間私集妹
我都要屌周明老母
22號既件都未入

搞到我未齊野抵唔住誘惑又走去買新野

由雙11等到宜家
仲淘咗嗰20RMB嘅電腦袋
仲有 小薯粉 絲打見到就回我
關於你個背囊嘅相讓事項
係舊高登pm咗email俾你但無你無回到

29吋喼 超順

mba 貼
幾厚實

喼用邊間集運?
試過買個百幾蚊既喼,運費要百幾百

29吋喼 超順

mba 貼
幾厚實

喼用邊間集運?
試過買個百幾蚊既喼,運費要百幾百

百幾蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞