召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
第一次玩集運,估唔到順豐要咁耐 四日前比左郵費,今日都未出到庫
明明睇bk d c9話第2日就收到快遞

你黑仔炸下話...第二日就好客服開聲屌佢
搶唔番自己個名

賓離套🤔😂

你個名都有人搶住用
屌好on9,拆淘寶個陣無搵清楚拆漏咗件貨,已經連個綠色草袋都掉埋

點解咁傻豬

掉左件咩貨 貴唔貴😵

我都未用過順豐集運,乜原來要即場拆綠袋
嘩!樓上個滴蠟好撚正啊!買緊

<<火漆印章>>
由細個愛上咗Harry Potter開始已經想玩
不過香港買好Q貴
淘寶廿幾蚊一set真係好抵屌!!!!!

【复古火漆印章 封缄 信封口蜡戳 礼盒套装 字母 祝福语 动漫图标】http://e22a.com/h.1aobka?cv=AAcczbor点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息,打开👉手淘👈¥AAcczbor¥

廿幾蚊包咁多野
屌好on9,拆淘寶個陣無搵清楚拆漏咗件貨,已經連個綠色草袋都掉埋

點解咁傻豬

掉左件咩貨 貴唔貴😵

我都未用過順豐集運,乜原來要即場拆綠袋

文盲?
如果我想寄野食,係咪要用其他集運先得?有無邊間推薦?
雙11我淨係買左uniqlo

大部分私集都ok
推旺個場
用巴集都係貪佢係我屋企樓下有自提點夠就腳

<<火漆印章>>
由細個愛上咗Harry Potter開始已經想玩
不過香港買好Q貴
淘寶廿幾蚊一set真係好抵屌!!!!!

【复古火漆印章 封缄 信封口蜡戳 礼盒套装 字母 祝福语 动漫图标】http://e22a.com/h.1aobka?cv=AAcczbor点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息,打开👉手淘👈¥AAcczbor¥

廿幾蚊包咁多野

梗係唔係
25蚊淨係得圖1嗰盒

梗係唔係
25蚊淨係得圖1嗰盒

嚇死我咩 以為自己買貴左咁多
第一次玩集運,估唔到順豐要咁耐 四日前比左郵費,今日都未出到庫

我都用順豐但係好快,前兩日先拎完兩個喼同一個鍵盤架,貪順豐唔計體積重心。但係佢地真係好忙,我去鋪面,佢比張紙仔我,叫我去馬路口上架5.5噸度拎貨,車入面兩個人仲要話佢地係寫字樓落來幫拖。

用巴集11點幾寫發左貸,但冇寫莫生,係咪假發貸?

莫生同發貨會有啲時差

同路
快到睇唔切
周明話發咗但等咗3日都未到
有無人聽過shipbax集運
呢排自取首重hkd$7 續重$7幾抵
新地方留名

同路

21號凌晨俾錢合併 到依家都未出庫 已經日日同客服講
好耐無用4s
個mon好矮

我用過
但係us 集唔係淘寶集

外國件就用..

莫生同發貨會有啲時差

呢頭問完就見到莫生啦
我4點幾按,即晚就發,成11件貨
好開心呀 終於唔洗上垃圾高登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞