召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
有冇馬鞍山自取既集運推介

順豐係咪特別慢? 我見得佢係5日到港
btw 見到用佢個locker 收貨有$50 coupon 拎

https://www.facebook.com/eflocker/photos/a.172460549786371.1073741827.167767916922301/331297877235970/?type=3
留名
終於live 留名
想問下toplink收國際貨係咪特別慢
簽收左成個禮拜都未收貨
如果依加淘野應該用邊間集運

好似間間都爆廠咁
如果依加淘野應該用邊間集運

好似間間都爆廠咁

咪用toplink就得
一直用開夜貓菲兒集運
未出過事,又快又方便

快就唔算快
除左一開波用個陣可以今發明到之外
近呢年幾都係今發後到
有時仲要大後日先到

二日三日ok啦,雙11呢d節日起碼唔會拖你成個禮拜都未到。

其實算快,朋友上個月用多寶等左四日先到

原來其他咁慢
而家仲有無邊間做到今發明至

用集運王,除雙11外,基本上都係今發明至
仲有sms+email通知到貨!
[img][url]https://i.imgur.com/XEXJB5b.jpg[img][/url]

今次買女人野<em> </em>

發條係收哂皮,應該另一間廠黎,試下冇壞

btw,我有另一間幫襯開既aa鞋鋪,有興趣既話我再分享出黎
利申,唔係打手

aa鞋鋪有興趣
雙十一淘左差唔多兩千幾蚊
露營野(營 電筒 爐 電筒)行山背囊

呢幾日仲買左部400人仔既航拍機 等緊出貨

有人有與趣可以出包膠

航拍機

如果要淘 淘貴兩舊
最平六舊水
可以放go pro/ 小蟻相機

雙十一買左1199小蟻
而家我買果隻都可以裝小蟻 我買淨機身
【手机wifi高清航拍四轴飞行器FPV实时传输遥控飞机图传航拍无人机】¥AAcuAINJ¥http://e22a.com/h.1bc2bX?cv=AAcuAINJ&amp;sm=dd79b3

我又係用小蟻
又係買左哩架環奇 不過我買左六舊水
咁既價位 可以載go pro好似得佢
買多舊電啦,載個相機上天 玩七八分鐘都無就會跌番落黎 你要我可以俾link你/見過鴨街有

我買多左一粒電
呢間話再買要60蚊一粒
你果間會唔會平d?
同埋想問下飛到幾遠
問賣家佢話超出距離會直接失控 好驚連小蟻飛走

冇雲台震到仆街

新手想試下航拍
買部幾百蚊睇下岩唔岩心水先嘛

巴打點拎出街? 拆散拎出去再砌?

揸車
唔難拆 但拆完其實都係差唔多大
不如搵啲大啲既索袋
[img][url]https://i.imgur.com/XEXJB5b.jpg[img][/url]

今次買女人野&lt;em&gt; &lt;/em&gt;

發條係收哂皮,應該另一間廠黎,試下冇壞

btw,我有另一間幫襯開既aa鞋鋪,有興趣既話我再分享出黎
利申,唔係打手

aa鞋鋪有興趣

其實呢間好耐之前都多人買
http://v.yupoo.com/photos/nonoloto1/collections/
一直用開夜貓菲兒集運
未出過事,又快又方便

快就唔算快
除左一開波用個陣可以今發明到之外
近呢年幾都係今發後到
有時仲要大後日先到

二日三日ok啦,雙11呢d節日起碼唔會拖你成個禮拜都未到。

其實算快,朋友上個月用多寶等左四日先到

原來其他咁慢
而家仲有無邊間做到今發明至

用集運王,除雙11外,基本上都係今發明至
仲有sms+email通知到貨!

集運王價錢平,客服又好
不過今次傷11老貓燒蘇
神州上個禮拜4㩒發射今日都未到
yeahhh
有冇巴打用過 到貨啦

三腳架 幾輕 主要係出街影相唔想叫人幫手影

平底鍋 煮過兩次野 都係炒為主 未試過煎 熱鍋凍油感覺良好 試多幾次再報告過 外形良好

壓力骼仔 唉屌 挽左一日粒磨菇制就爛左

小米自拍 幾好唔錯 係大舊左小小
小米路由器 好易設定 但唔知點解拉唔到線落主機

尿袋 20000 足唔足就唔知啦 係比我之前用果個細舊 雙十一5x幾蚊都算扺屌

雨衣 我175 重5x 買大碼太大多件 有巴打想知再打

Btw 其實我覺得以前集運分po會好小小 衣家十個有九個都係講集運 好似有小小亂
好凍 頂唔順
淘左個暖腳寶
好凍 頂唔順
淘左個暖腳寶

即買 埋單29蚊

三腳架 幾輕 主要係出街影相唔想叫人幫手影

平底鍋 煮過兩次野 都係炒為主 未試過煎 熱鍋凍油感覺良好 試多幾次再報告過 外形良好

壓力骼仔 唉屌 挽左一日粒磨菇制就爛左

小米自拍 幾好唔錯 係大舊左小小
小米路由器 好易設定 但唔知點解拉唔到線落主機

尿袋 20000 足唔足就唔知啦 係比我之前用果個細舊 雙十一5x幾蚊都算扺屌

雨衣 我175 重5x 買大碼太大多件 有巴打想知再打

Btw 其實我覺得以前集運分po會好小小 衣家十個有九個都係講集運 好似有小小亂

分開講其實好啲,不過有時講吓都唔使以前咁屌鑊金啦 
第一次玩集運,估唔到順豐要咁耐 四日前比左郵費,今日都未出到庫
明明睇bk d c9話第2日就收到快遞

屌我都係啊 諗住出順豐會快啲
唉食屎啦 成4日
34件貨落緊黎
不過應該星期一先有

拆貨都成個鐘

有冇巴打淘過scratch map 見隔離post 係uk 買好似運費好貴同埋好耐 淘寶呢個穩唔穩陣
想問下toplink收國際貨係咪特別慢
簽收左成個禮拜都未收貨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞