召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
新post 留名
屌好on9,拆淘寶個陣無搵清楚拆漏咗件貨,已經連個綠色草袋都掉埋
見有新討論區,我做左cd rom咁耐 跟你地都買左唔少野,今次雙十一出個小包膠 btw,仆街神州我廿號發貨,今日都未動過
屌好on9,拆淘寶個陣無搵清楚拆漏咗件貨,已經連個綠色草袋都掉埋

點解咁傻豬
Toplink 平時都ok
而家搞到咁
好彩今轉雙十一冇用到
搶唔番自己個名
第一次玩集運,估唔到順豐要咁耐 四日前比左郵費,今日都未出到庫
明明睇bk d c9話第2日就收到快遞
留名

岩岩拆左呢兩件
第一次玩集運,估唔到順豐要咁耐 四日前比左郵費,今日都未出到庫

順豐又貴又唔係話特別快 出面求奇一個都好過佢
就算要用官運都用4px

岩岩拆左呢兩件

全世界都知你係社工啦 啲書

點解咁傻豬

陰公

雙11唔係一般情況可比

岩岩拆左呢兩件

全世界都知你係社工啦 啲書

社會系 唔是社工

點解咁傻豬

掉左件咩貨 貴唔貴😵
劉明

我都用順豐但係好快,前兩日先拎完兩個喼同一個鍵盤架,貪順豐唔計體積重。但係佢地真係好忙,我去鋪面,佢比張紙仔我,叫我去馬路口上架5.5噸度拎貨,車入面兩個人仲要話佢地係寫字樓落來幫拖。
搶唔番自己個名

賓離套🤔😂
今次用xx啦
雙十一都ok 快
16晚落單 18號晏晝到
佢地好似一日剩係入兩次庫咁
件件貨都差唔多鐘數入庫
同埋佢地有d 呃磅
12月1號又加價
下次應該會試下其他
搶唔番自己個名

賓離套🤔😂

墨水點運
包包膠先

<<1:18 VW T1>>
呢架車相當唔錯
質素喺呢個價位黎講已經超班,又夠重
師奶仔心態,重秤便是good

【威利welly原厂车模1:18 1963年大众T1面包车巴士合金仿真汽车模型】http://e22a.com/h.1anm0P?cv=AAccpFzD点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息,打开👉手淘👈¥AAccpFzD¥

<<酒精濕紙巾(for手機,眼鏡,鏡頭>>
之前一直用開zeiss嗰隻
係超乾淨但略嫌佢有d臭同有d貴
今次試埋另外嗰隻國產嘅
效果一樣咁好,仲幾好聞

【德国技术擦眼镜纸 镜布 清洁纸湿巾 镜头擦镜纸镜头纸260片 包邮】http://e22a.com/h.1aMl5O?cv=AAccxEYy点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息,打开👉手淘👈¥AAccxEYy¥

<<珍珠奶茶d珍珠>>
都幾似喺街飲嗰d,希望唔係車軚做嫁喇
不過要煮成45min

【创实 珍珠粉圆 奶茶珍珠豆 黑珍珠奶茶专用原料500g 真空装无明胶】http://e22a.com/h.1aMrbB?cv=AAccxzDV点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息,打开👉手淘👈¥AAccxzDV¥

<<火漆印章>>
由細個愛上咗Harry Potter開始已經想玩
不過香港買好Q貴
淘寶廿幾蚊一set真係好抵屌!!!!!

【复古火漆印章 封缄 信封口蜡戳 礼盒套装 字母 祝福语 动漫图标】http://e22a.com/h.1aobka?cv=AAcczbor点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息,打开👉手淘👈¥AAcczbor¥
如果我想寄野食,係咪要用其他集運先得?有無邊間推薦?
雙11我淨係買左uniqlo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞