召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
木下咪on9,開post比d誠意啦
唔係高登,應該唔會亂bam

陳年淘寶excel link
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1U44KJhCAiLEGvVjh_KM0lWLplxQnTDymgf1oh4pZwmM/edit?usp=sharing

新手請睇左以下需知先
此帖用於:分享你淘寶既野,毒害一眾巴絲打
從而令佢地大灑金錢 出完糧未到月中已經要捱麵包
自此跌入淘寶呢個無底深淵
集運及各項淘撚基本需知
- GOOGLE打「淘 高登 (你想問既野) 」 或 「淘 (你想問既野)」
然後就可以爬文得到詳盡既答案,快撚過你等人履你履過九萬幾次既答案喇屌!

- 如果GOOGLE都嫌麻撚煩?唔緊要,落樓下飛的去買你想要既野,即日買到,仲洗硬膠膠等速遞咩

- 若果GOOGLE爬曬文咁叻叻豬都找唔到答案先再發問,無巴絲會怪你既,實會耐心解答

現呼籲巴絲打們請勿再解答任何有關集運的基本問題 , 此風不可長!

親愛的主呀 ,你賜給的淘寶讓我們消費
使我們豐足,你賜給的時間讓我們虛耗
使我們豐盛,,主呀,請你全能地救助我地
拯救我們,脫離凶惡,
因為國度、權柄、榮耀,
全是你的,直到永遠!阿們。
付款問題,蠢撚/盲撚唔識既話唔好淘喇

https://world.taobao.com/markets/all/payment_hk?spm=a21bp.7806943.banner_HK_user.13.71CdQW
有傳2016年7月1日起支付寶又有實名認證
未來蠢撚將不能淘寶

2016年10月13日起,支付寶HK正式推出
根據官方消息,將會免手續費至2017年4月
詳情:https://world.taobao.com/markets/all/alipayhk_intro
頭位
係到傾埋集運應該冇可能比人bam掛
你話點就點啦,有淘寶分享就得

雀仔參上 扮老屎忽先
LM
以前高登齋睇多 , 轉會入黎留個言。
自由d,冇咁多限制

周明我屌你老母
仲有兩件未入倉呀
頭位

賤熊
霸左我個第一
頭位

賤熊
霸左我個第一

收皮啦黃太 第一係我既
自由d,冇咁多限制

周明我屌你老母
仲有兩件未入倉呀

就快要離棄周明
頭位

賤熊
霸左我個第一

收皮啦黃太 第一係我既

收皮啦
下次我叫岸岸pm我先
頭位

賤熊
霸左我個第一

收皮啦黃太 第一係我既

事實證明係我坐頭位喔
嘩好耐無上黎 又有得包膠啦
成班老屎忽
頭位

賤熊
霸左我個第一

收皮啦黃太 第一係我既

收皮啦
下次我叫岸岸pm我先

你個22歲去左邊 係人都知你係22歲
以後唔好再用toplin
比果少少折我地,除左平之外,乜撚都要等勁耐
傾集運
神洲成個星期都唔發貨
有無巴絲啲貨卡咗係集運倉? 幾日都未發貨
神洲成個星期都唔發貨

我都係 不過我順瘋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞