召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
新forum 留名 見到高橋巴講集運覺得好好笑
用邊間私集可以運手機

你搵到邊間唔可以
其實咩都運得
雙十一等撚到佛誕都未齊貨

個哥基套好可愛
可惜我慣咗祼跑
用邊間私集可以運手機

$5 蚊1kg 貪距有app 可以用

邊間
有無heat tech抵屌
平時就咁笠件衛衣就出門口
以前係高登齋睇 而家留個名先
用邊間私集可以運手機

邊間

幾平喎 快唔快先?
電腦櫈點集最低?係咪都係送上門比較好

我試過官集 4px 送上門
椅連埋自己d 垃圾野 70蚊人仔
送上門加20蚊 hkd
抵到爛
要我自己抬幾kg 野返家 真係死得
無聊睇下不死鳥arro 22

[url]复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【鸟家Arro22升户外双肩背包日用通勤登山包旅行包防水耐磨6029】¥AAdPNyUv¥http://e22a.com/h.1cEzc2?cv=AAdPNyUv&sm=cf8778[/url]

我之前係香港外國代購買過一個,會唔會係淘寶貨黎......最慘我唔識分
無聊睇下不死鳥arro 22

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【鸟家Arro22升户外双肩背包日用通勤登山包旅行包防水耐磨6029】¥AAdPNyUv¥http://e22a.com/h.1cEzc2?cv=AAdPNyUv&sm=cf8778

我之前係香港外國代購買過一個,會唔會係淘寶貨黎......最慘我唔識分

咁平? 係咪假嫁
電腦櫈點集最低?係咪都係送上門比較好

搵私集上門,計體積重
比百幾二百蚊
總數加埋都抵過香港買
用邊間私集可以運手機

邊間

幾平喎 快唔快先?

平肯定唔係最平個d, about 3日到hk,方便無價

Thx
起碼平過我而家嗰間

D襪好好笑
有d款個動物樣好似中左幅射咁

D襪好好笑

八哥仔襪好搞笑喎 好喜歡八哥

D襪好好笑

八哥仔襪好搞笑喎 好喜歡八哥

D襪有冇link 好得意呀

D襪好好笑

全部好似嬲爆爆
想問下大家用咩比錢
以前會去七仔買支付寶卡
而家貪方便用信用卡
不過手續費都幾貴

大陸支付寶
09年開左同實名左
開通埋店鋪
好方便

點方便法
求前面巴打個usb插座link

應該講緊我?
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【LDNIO多用USB智能充电港版插座排插多孔英标接线板欧标美标插线板】¥AAdOVSlQ¥http://e22a.com/h.1cJZBg?cv=AAdOVSlQ&sm=df2ed8

唔該晒巴打

琴日係旺角信和旁邊間開倉店到有賣,$140
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞