召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
點解以前高登唔俾講集運?

會俾人封post好似係

覺得係商業活動 仲會亂ban 人

封post 果次之前已經唔俾講啦
係因為d 人會問好多弱智問題 答到躁
h
阻住正常討論 所以先分post
一直用開夜貓菲兒集運
未出過事,又快又方便

快就唔算快
除左一開波用個陣可以今發明到之外
近呢年幾都係今發後到
有時仲要大後日先到

二日三日ok啦,雙11呢d節日起碼唔會拖你成個禮拜都未到。
點解以前高登唔俾講集運?

會俾人封post好似係

覺得係商業活動 仲會亂ban 人

封post 果次之前已經唔俾講啦
係因為d 人會問好多弱智問題 答到躁
h
阻住正常討論 所以先分post

因為巴集?
話說琴日見到有間9年老店賣canon 100d 2000蚊人仔左右 對於新手入門既我真係好吸引

買囉

唉 認衰仔 一陣落單
一直用開夜貓菲兒集運
未出過事,又快又方便

快就唔算快
近呢年幾都係今發後到
有時仲要大後日先到

其實算快,朋友上個月用多寶等左四日先到
一直用開夜貓菲兒集運
未出過事,又快又方便

快就唔算快
近呢年幾都係今發後到
有時仲要大後日先到

其實算快,朋友上個月用多寶等左四日先到

原來其他咁慢
而家仲有無邊間做到今發明至

我用開神州,都3日內到
巴集22號貨終於入咗部份啦,繼續等 

今次買女人野

今次買女人野

發條唔係收晒皮咩
間間集運都比人屌到開花,有冇邊間真係好用又抵
我用過dimbuy同官集(秀驛),前者貴啲,但入庫會email通知,可以係ok拎貨仲pack得幾靚仔;後者我係郵局拎,係幾平但郵局做野好慢,等三四日左右

今次買女人野

對reebok pump fury係咪流野黎?
可唔可以出包膠
屌你肥仔岸
[img]https://i.imgur.com/XEXJB5b.jpg[img]

今次買女人野

發條係收哂皮,應該另一間廠黎,試下冇壞

btw,我有另一間幫襯開既aa鞋鋪,有興趣既話我再分享出黎
利申,唔係打手
[img]http://i.imgur.com/XEXJB5b.jpg[img]

今次買女人野<em> </em>

對reebok pump fury係咪流野黎?
可唔可以出包膠

我買個對全白色黎,但佢冇link我先拍呢條,到貨再包膠
雙十一淘左差唔多兩千幾蚊
露營野(營 電筒 爐 電筒)行山背囊

呢幾日仲買左部400人仔既航拍機 等緊出貨

有人有與趣可以出包膠

航拍機

如果要淘 淘貴兩舊
最平六舊水
可以放go pro/ 小蟻相機

雙十一買左1199小蟻
而家我買果隻都可以裝小蟻 我買淨機身
【手机wifi高清航拍四轴飞行器FPV实时传输遥控飞机图传航拍无人机】¥AAcuAINJ¥http://e22a.com/h.1bc2bX?cv=AAcuAINJ&amp;sm=dd79b3

我又係用小蟻
又係買左哩架環奇 不過我買左六舊水
咁既價位 可以載go pro好似得佢
買多舊電啦,載個相機上天 玩七八分鐘都無就會跌番落黎 你要我可以俾link你/見過鴨街有

我買多左一粒電
呢間話再買要60蚊一粒
你果間會唔會平d?
同埋想問下飛到幾遠
問賣家佢話超出距離會直接失控 好驚連小蟻飛走

原來我寄錯 都係4舊水 sorry

60蚊以內差唔多
雙十一淘左差唔多兩千幾蚊
露營野(營 電筒 爐 電筒)行山背囊

呢幾日仲買左部400人仔既航拍機 等緊出貨

有人有與趣可以出包膠

航拍機

如果要淘 淘貴兩舊
最平六舊水
可以放go pro/ 小蟻相機

雙十一買左1199小蟻
而家我買果隻都可以裝小蟻 我買淨機身
【手机wifi高清航拍四轴飞行器FPV实时传输遥控飞机图传航拍无人机】¥AAcuAINJ¥http://e22a.com/h.1bc2bX?cv=AAcuAINJ&amp;sm=dd79b3

我又係用小蟻
又係買左哩架環奇 不過我買左六舊水
咁既價位 可以載go pro好似得佢
買多舊電啦,載個相機上天 玩七八分鐘都無就會跌番落黎 你要我可以俾link你/見過鴨街有

我買多左一粒電
呢間話再買要60蚊一粒
你果間會唔會平d?
同埋想問下飛到幾遠
問賣家佢話超出距離會直接失控 好驚連小蟻飛走

冇雲台震到仆街
Toplin
14號簽收到而家仲未入倉

嘩成13日
有無運動褲好介紹
做gym
爛咗都唔肉痛
第一次用lihkg.
巴集好彩今次都叫齊貨
雙11 買咗 粒散片 cpu
好彩收到貨
雙12都有平?
定只係平少少唔似雙11咁誇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞