召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
新手零知識
我淘左個音箱會送公仔
但係個賣家話送埋公仔運會好麻煩
可能會搞到運左個公仔而無運到個音箱
係咪真係會咁

用乜運咁搞笑

佢又答得咁搞笑

佢同我講乜春野子母單唔運得
我都聽到一頭霧水
我叫佢將個音箱同公仔包埋一齊佢都話唔運得
同佢拗左成粒鐘佢都話唔得 同我係咁講長篇大論
最後我廢事再為隻公仔晒時間 信左佢
黃太幾時集
我星期日集 今日都仲未出貨
黃太幾時集
我星期日集 今日都仲未出貨

我上星期一集
到今日都未到
想問下有冇天水圍私集推介?

晉越is great
我星期日集,今日已經送到上門
屌佢老母雙11啲貨終於到 但仲夠膽死寄漏
新手零知識
我淘左個音箱會送公仔
係咪真係會咁

用乜運咁搞笑

佢又答得咁搞笑

我都聽到一頭霧水
最後我廢事再為隻公仔晒時間 信左佢

佢開頭話運埋公仔要另外收運費
我話Ok 佢之後先開始講咩運埋公仔會導致運唔到音箱過黎 仲話之前同其他人運埋公仔運親都幾乎無次得 要個買家自己通知集運然後搞一大輪先拎得返個音箱

唔撚係掛屌

搵班粉腸問下先
An機新報到
<blockquote><blockquote>新手零知識
我淘左個音箱會送公仔
係咪真係會咁

用乜運咁搞笑

佢又答得咁搞笑</blockquote>
我都聽到一頭霧水
最後我廢事再為隻公仔晒時間 信左佢</blockquote>
我話Ok 佢之後先開始講咩運埋公仔會導致運唔到音箱過黎 仲話之前同其他人運埋公仔運親都幾乎無次得 要個買家自己通知集運然後搞一大輪先拎得返個音箱

你係咪又好誠實講用集運
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;新手零知識
我淘左個音箱會送公仔
係咪真係會咁

用乜運咁搞笑

佢又答得咁搞笑&lt;/blockquote&gt;
我都聽到一頭霧水
最後我廢事再為隻公仔晒時間 信左佢&lt;/blockquote&gt;

你係咪又好誠實講用集運

唔撚係掛屌

搵班粉腸問下先

岩岩問左巴集

佢話依家handle緊星期日啲單

最快今晚可以出貨

希望星期四有禮物拆
留名
我想買張電腦櫈 大約25kg 想問下點運落黎好

我買左但你中左招

巴打你個名

巴打,我買左呢張枱櫈,

等左成2個星期,岩岩今日先拎。
用晉越比左144蚊運費,計體積(好撚貴)

原黎真係好大份米5高
本身懷著興奮既心情開箱⋯

Wtf?!!!!!粉紅色?!
我以為眼花⋯拆曬出黎一睇⋯

死死地氣拎番屋企⋯說服自己幾靚丫都⋯⋯

砌完⋯真係接受唔到
有冇人收留佢,今鑊真係菊花殘了

咁惹艷
唔好狂quote圖啦

講返兩蚊筆先,唔知點解你地買果d咁易滿足,個賣家玩野都唔負皮佢,我就皮已負

我買左但你中左招

巴打你個名

巴打,我買左呢張枱櫈,

原黎真係好大份米5高

砌完⋯真係接受唔到

咁惹艷

睇完我都想買番張粉紅色
真心靚
CUT圖啦屌你老母,係咁QUOTE
淘左30件貨
分開左兩次送
希望聽日出到包膠

我買左但你中左招

巴打你個名

巴打,我買左呢張枱櫈,

原黎真係好大份米5高

砌完⋯真係接受唔到

咁惹艷

睇完我都想買番張粉紅色
真心靚

唔差喎真係…
cut quote 啦好唔好
好長好難睇呀
屌,你班撚樣係咪第一日玩FORUM

周明終於到

多到幾時開箱文
新手零知識
我淘左個音箱會送公仔
係咪真係會咁

咩公仔…?老翻?
屌以後雙11依啲日子都未撚用多x集運
我17號已經到齊哂貨 到依加仲未更新哂秤重
小佢 又話星期日前會搞掂哂
到今日咪又係更新淨一件貨
whatsapp旺旺十問九唔應
垃圾集運公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞